Följ oss

Nyheter

Valour utöka distributionen av de digitala tillgångarna

Publicerad

den

DeFi Technologies Inc tillkännagav idag att dess helägda dotterbolag, Valour Inc, en pionjär inom digitala börshandlade produkter ("ETPs"), har fått godkännande att utöka sin distribution från de 75 bästa enskilda digitala tillgångarna efter börsvärde till topp 125.

DeFi Technologies Inc tillkännagav idag att dess helägda dotterbolag, Valour Inc, en pionjär inom digitala börshandlade produkter (”ETPs”), har fått godkännande att utöka sin distribution från de 75 bästa enskilda digitala tillgångarna efter börsvärde till topp 125.

Godkännandet från den svenska Finansinspektionen kompletterar Valours basprospekt och gör det möjligt för Valour att distribuera ETPer över de svenska och EU-marknaderna som involverar de 125 bästa enskilda digitala tillgångarna.

Kriterierna för Topp 125 är baserade på data om börsvärde och pris per enhet i USD som publicerats på coinmarketcap.com.

”Med denna förlängning öppnar vi dörren för våra kunder att få tillgång till fler digitala tillgångar och ett större utbud av innovativa teknologier. Efterfrågan på våra ETPer har varit enorm under de första månaderna av 2022 och vi är glada över att kunna erbjuda våra kunder ökad mångfald med lätthet och på ett kostnadseffektivt sätt”, säger Tommy Fransson, VD för Valour. ”Vi ser detta som en naturlig utveckling när vi fortsätter att utveckla våra produkter och göra digitala tillgångsinvesteringar säker och tillgänglig.”

Valour erbjuder helt säkrade ETPer för digitala tillgångar med låga till noll förvaltningsavgifter, med produktlistor på fyra europeiska börser. Valours befintliga produktsortiment inkluderar Valour Uniswap (UNI), Cardano (ADA), Polkadot (DOT), Solana (SOL), Avalanche (AVAX) och Terra Luna (LUNA) ETP:er – såväl som Valours flaggskepp Bitcoin Zero och Valour Ethereum Zero-produkter , den första fullt säkrade, passiva investeringsprodukten med Bitcoin (BTC) och Ethereum (ETH) som underliggande som är helt avgiftsfria, med konkurrenter som tar ut upp till 2,5 % i förvaltningsavgifter.

Handla Valours produkter

Valours produkter handlas på Nordic Growth Market (NGM), men också på flera andra börser runt om i Europa.

Det betyder att det går att handla andelar i dessa ETPer genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.