Följ oss

Kameo

Investera i fastighetslån med säkerheter

Kameo förmedlar lån till fastighetsutvecklare på den skandinaviska marknaden. Sedan starten har Kameo via sina 30 000+ investerare lånat ut mer än 1,8 miljarder kronor fördelat på närmare 500 lån, med en snittavkastning på 9%*.

En av bolagets styrkor ligger i dess strikta och kvalitativa kreditanalyser, vilket reflekteras i
endast en konstaterad kreditförlust hittills. Idag är bolaget Skandinaviens största
investeringsplattform för fastigheter med ambitionen att demokratisera finansmarknaden och ge fler möjligheten att investera i fastighetsprojekt till en bra avkastning.

Unikt med Kameo

Kameo erbjuder en snabb och enkel investeringsprocess där du som investerare kan öppna ett
konto på bara några minuter – helt utan avgifter. Unikt med denna plattform är att lägsta investeringsbelopp är 500 kr. Som investerare väljer du själv när du vill investera, för vilken summa och i vilka lån. Lånen på Kameos plattform är listade med riskbetyg A-E och har en årsränta på 5-15%.

Om Kameo

Kameo grundades 2014, fick tillstånd från den danska Finansinspektionen 2016 och har idag
verksamhet i Sverige, Danmark och Norge med cirka 40 anställda. 2019 kom ABG Sundal Collier in som största delägare av bolaget och Ilija Batljan gick in som storägare 2021.

Tänk på att historisk avkastning inte är någon garanti för framtida avkastning. Din investering kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det investerade kapitalet. 9% avser snittavkastning på de lån som hittills publicerats på plattformen.