Följ oss

Råvaror

Priser på marknadens råvaror. Nedan hittar du separata sidor med priser för respektive råvara. Senaste kurs och diagram över historiska priser för olika tidshorisonter. Vi rekommenderar även vår andra sida, Råvarumarknaden.se för den som har ett intresse för råvaror.

Just nu har vi priser för ett mindre antal råvaror, men vi kommer kontinuerligt att utöka utbudet.

Ädelmetaller

Guld

Silver

Platina

Palladium

Energi

Olja

Naturgas

Eldningsolja

Bensin

Lågsvavlig gasolja (diesel)

Basmetaller

Koppar

Jordbruk

Bomull

Cattle Feeder

Kaffe

Kakao

Lean Hogs

Live Cattle

Majs

Socker

Sojabönor

Sojabönsmjöl

Sojabönsolja

Vete

Priserna erbjuds i samarbete med CFD-mäklaren Plus500. Plus500 är en global plattform som låter dig handla många börshandlade fonder och all världens råvaror via CFD-kontrakt. De erbjuder en hävstång på upp till 30 ggr så att du kan dra maximal nytta av marknadens prisförändringar. Gratis avancerade och enkla verktyg för att kontrollera din trading. Det är enkelt att komma igång och minsta insättning är 1000 kr. Testa även att handla med demopengar.

Tänk på att alla former av handel innefattar risk, som innebär att du både kan tjäna och förlora pengar. Handel med hävstång passar erfarna handlare, inte nybörjare. 80% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos den här leverantören. Du bör tänka efter om du har råd med risken att du kommer att förlora dina pengar. Observera att CFD:er är komplexa instrument och har en hög risk att snabbt förlora pengar på grund av hävstång.