Följ oss

Handla med ETFer

Här presenterar vi företag och mäklare genom vilka du kan handla med ETFer, börshandlade fonder och vanliga fonder. Allt från att köpa och sälja fysiskt guld och silver till aktiv trading med hävstång i all världens börshandlade fonder.

Handla ETFer

Nordnet är en digital bank för sparande och investeringar som finns i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Bolaget grundades 1996 som en av Sveriges första internetmäklare och har senare utökat verksamheten till att även omfatta bank- och pensionstjänster. Till Nordnet.

Avanza är en svensk bank, främst verksam inom sparande, placeringar och pension. Avanza grundades 1999 för att erbjuda digital aktiehandel för privatpersoner till konkurrenskraftiga priser. Till Avanza.

DEGIRO är den första grossistnätmäklaren för privata investerare. En handelsplattform för alla sorters investerare. DEGIRO ger sina kunder möjligheten att investera globalt till oerhört låga priser. Till DEGIRO.

Investeringar involverar risker för förluster.

Freedom24.com är en del Freedom Finance Europe Ltd, ett europeiskt dotterbolag till det offentliga bolaget Freedom Holdings Corp ( NASDAQ:FRHC ).

Företagets huvudkontor och kontor ligger i USA, Tyskland, Cypern, Ryssland, Kazakstan, Ukraina, Uzbekistan. Företaget regleras av American Securities and Exchange Commission och Freedom Finance Europe Ltd av Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC). Freedom24.com arbetar i enlighet med reglerna i MiFID II, ett regleringssystem med en hög nivå av investerarskydd. Till Freedom24.com

Bara hos Aktieinvest kan du månadsspara direkt i aktier. Det är sant! Dessutom återinvesterar Aktieinvest sina kunders utdelningar utan extra kostnad. Aktieinvest sköter dessutom emissioner, uppköp, teckningsrätter och andra beslut avseende företagshändelser åt dig som kund om du vill slippa ta dessa beslut.

Till Aktieinvest

Handla amerikanska ETFer

Plus500 är en CFD-mäklare. Plus500 är en global plattform som låter dig handla många börshandlade fonder och all världens råvaror via CFD-kontrakt. De erbjuder en hävstång på upp till 30 ggr så att du kan dra maximal nytta av marknadens prisförändringar. Gratis avancerade och enkla verktyg för att kontrollera din trading. Det är enkelt att komma igång och minsta insättning är 1000 kr. Testa även att handla med demopengar. Till Plus500.

Tänk på att alla former av handel innefattar risk, som innebär att du både kan tjäna och förlora pengar. Handel med hävstång passar erfarna handlare, inte nybörjare. 80 % av CFD-konton tillhörande icke-professionella kunder förlorar pengar Du bör tänka efter om du har råd med risken att du kommer att förlora dina pengar. Observera att CFD:er är komplexa instrument och har en hög risk att snabbt förlora pengar på grund av hävstång.

CMC Markets är ett globalt företag med en handelsplattform för onlinetrading av finansiella derivatinstrument, i huvudsak handel med CFD:er på aktier, index, råvaror, ETF, valutor och kryptovalutor. Till CMC Markets.

CMC Markets står under tillsyn av Bundesanstalt für Finanzdienstleistungsaufsicht (BaFin) och Financial Conduct Authority (FCA).

“72% av icke-professionella förlorar pengar hos denna aktör”

IG är ett företag som specialiserar sig på finansiella derivatinstrument, huvudsakligen handel med CFD på aktier, index, råvaror och valutor. IG har även handel med CFD på många amerikanska ETF. Till IGs ETF Screener

79 % av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos den här leverantören. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

AvaTrade är en valutahandels- och contract for difference-mäklare med säte i Dublin, Irland. Genom dess handelsplattformar och mobilappar, erbjuder företaget handel på många olika marknader, inklusive valutor, råvaror, aktieindex, aktier, börshandlade fonder, bitcoin samt obligationer. Till AvaTrade.

Kryptovaluta

Coinbase är en kryptovalutaväxlingstjänst som betjänar privata investerare, företag och institutioner. Coinbase erbjuder kryptoinvesteringar för individer och institutioner. Till Coinbase.

Köpa och sälja fysiskt investeringsguld

Nordic Gold Trade har mer än 50 års erfarenhet av handel med fysiskt guld och silver. Erbjuder andelsguld, fysiskt guld och prenumeration. Här får du personlig, seriös och professionell hjälp att köpa och sälja fysiskt guld. Till Nordic Gold Trade

Bullion Vault är världens största plattform för ädelmetaller där kunder kan köpa och sälja ädelmetaller som guld, silver och platina i form av hela tackor eller mynt. Till Bullion Vault

Handla fonder

Hos Levler hittar du som är en van sparare ett stort utbud fonder, billiga avgifter och en riktigt trevlig digital upplevelse. Du som inte är så van, som kanske legat still i någon fond på storbanken- du får såklart också det som den vana får, men du får även ett enklare sätt att handla. Känner du dig osäker på vad du ska investera i för fonder? Kolla då in våra fondpaket för tips! Levler erbjuder just nu även courtagefri aktiehandel till och med 2025. Till Levlers hemsida.

Sveriges enda fondplattform där alla provisioner återbetalas till dig. Precis samma fonder fast till 30-50 procent lägre avgifter. Webb, iOS & Android. ISK-depå. Lika säkert som banken. Tjänster: Fondsparande, ISK-konto, Låga avgifter. Till SAVR.

Tänk på att alla former av handel innefattar risk, som innebär att du både kan tjäna och förlora pengar. Handel med hävstång passar erfarna handlare, inte nybörjare.