Följ oss

Nyheter

Ethereum Zero SEK ett certifikat utan förvaltningskostnader

Publicerad

den

Ethereum Zero SEK är en börshandlad produkt, som exakt speglar priset på Ethereum (ETH) utan avdrag för förvaltningsavgifter, vilket gör investeringar i världens näst största digitala tillgång

Ethereum Zero SEK är en börshandlad produkt, som exakt speglar priset på Ethereum (ETH) utan avdrag för förvaltningsavgifter, vilket gör investeringar i världens näst största digitala tillgång enklare, säkrare och mer kostnadseffektivt än andra alternativ.

Produkten är en en strukturerad investering i form av ett tracker certifikat enligt svensk lag. Den handlas på Nordic Growth Market (NGM) som är den primära marknadsplatsen.

Hur beräknas priset på certifikatet?

Referenspriset fastställs med hjälp av genomsnittspriset för den underliggande tillgången, ETH/USD, från fyra av de mest likvida börserna. För närvarande är dessa Bitfinex, Bitstamp, Coinbase och Kraken. Börserna vars priser som används kan komma att variera beroende på deras handelsvolymer.

Varför Ethereum Zero?

  • Zero avgifter. Ingen förvaltningsavgift.
  • Enkel och pålitlig. Investera i Ethereum lika lätt som i en vanlig ETF eller en aktie.
  • Säker. Handlas på en reglerad börs och är 100 procent fysiskt uppbackad.
  • Transparant. Tydlig, konsekvent koppling mellan priset på ETH och certifikatet.

Certifikat ger exponering för utvecklingen för den digitala tillgången Ethereum (i ETH/USD, dess mest likvida marknad) genom att spegla dess rörelser. Observera att en svensk investerare tar en valutarisk i och med att Ethereum handlas i USD och certifikatet i svenska kronor.

Valour tar inte ut någon förvaltningskostnad för denna börshandlade produkt, därav namnet Ethereum Zero.

Detta certifikat finns i en valuta: Ethereum ZERO SEK i svenska kronor; ISIN: CH1104954362.

Handla Valour Ethereum Zero SEK

Då detta certifikat är noterat på svenska Nordic Growth Market betyder det att det går att handla andelar i denna ETP genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.