Följ oss

Nyheter

Valour lanserar Valour Enjin och Cosmos ETP på Frankfurtbörsen

Publicerad

den

DeFi Technologies Inc. ("Företaget" eller "DeFi Technologies'') (NEO: DEFI, GR: RMJR, OTCQB: DEFTF), ett teknikföretag som överbryggar gapet mellan traditionella kapitalmarknader och decentraliserad finans, tillkännagav idag att Valour Inc. ("Valour"), dess helägda dotterbolag och en pionjär inom digitala börshandlade produkter ("ETPs"), fick godkännande att börja handla Valour Enjin (ENJ) EUR och Valour Cosmos (ATOM) EUR på Boerse Frankfurt Zertifikate AG ( ''Frankfurtbörsen'). Handeln med Valour Enjin (ENJ) EUR och Valour Cosmos (ATOM) EUR börjar idag, den 26 maj 2022.

DeFi Technologies Inc. (”Företaget” eller ”DeFi Technologies”) (NEO: DEFI, GR: RMJR, OTCQB: DEFTF), ett teknikföretag som överbryggar gapet mellan traditionella kapitalmarknader och decentraliserad finans, tillkännagav idag att Valour Inc. (”Valour”), dess helägda dotterbolag och en pionjär inom digitala börshandlade produkter (”ETPs”), fick godkännande att börja handla Valour Enjin (ENJ) EUR och Valour Cosmos (ATOM) EUR på Boerse Frankfurt Zertifikate AG ( ”Frankfurtbörsen’). Handeln med Valour Enjin (ENJ) EUR och Valour Cosmos (ATOM) EUR börjar idag, den 26 maj 2022.

De nya ETPerna kommer att göra det möjligt för både privata och institutionella investerare att få exponering mot de inhemska symbolerna i Enjin- och Cosmos-nätverken lika enkelt som att köpa aktier från sin bank eller mäklare.

”Vi är glada över att tillkännage noteringarna för Enjin och Cosmos. Med fokus på att skapa en toppmodern infrastruktur och produktutbud stödjer dessa nya noteringarna våra höga ambitioner”, säger Tommy Fransson, VD för Valour.

Valour Enjin (ENJ) EUR ETP (ISIN CH1149139656) spårar exakt priset på ENJ, den ursprungliga symbolen för Enjin-protokollet. Enjin (”ENJ”) är en plattform för skapande av spelgemenskaper online byggd på Ethereum blockchain. Enjin syftar till att göra spelupplevelsen enkel för utvecklare och spelare genom att tillhandahålla kryptostödda värden och verktyg som mjukvaruutvecklingspaket (SDK), spelplugins, plånböcker, appar för virtuell objekthantering, tillsammans med en betalningsportplattform. Med hjälp av Enjin-plattformen kan spelare och innehållsskapare enkelt hantera, distribuera och handla sina virtuella varor, inklusive NFT. ENJ är för närvarande bland de åttio bästa kryptovalutorna i världen efter börsvärde, på 600,74 miljoner USD per den 25 mars 2022.

Valour Cosmos (ATOM) EUR ETP (ISIN CH1149139664) spårar prestandan för Cosmos infödda token. Cosmos (”ATOM”) är en kryptovaluta som driver ett ekosystem av blockkedjor designade för att skala och samverka med varandra. Teamet syftar till att ”skapa ett Internet av blockkedjor, ett nätverk av blockkedjor som kan kommunicera med varandra på ett decentraliserat sätt.” Cosmos är en proof-of-stake-kedja. ATOM är för närvarande bland de trettio främsta kryptovalutorna i världen efter börsvärde, med 2,9 miljarder USD per den 25 mars 2022.

Valour erbjuder helt säkrade ETPer för digitala tillgångar med låga till noll förvaltningsavgifter, med produktlistor på fyra europeiska börser. Valours befintliga produktsortiment inkluderar Valour Uniswap (UNI), Cardano (ADA), Polkadot (DOT), Solana (SOL) och Avalanche (AVAX) ETP:er – såväl som Valours flaggskepp Bitcoin Zero och Valour Ethereum Zero-produkter, de första helt säkrade , passiv investeringsprodukt med Bitcoin (BTC) och Ethereum (ETH) som underliggande som är helt avgiftsfria, med konkurrenter som tar ut upp till 2,5 % i förvaltningsavgifter.

Handla Valour Enjin och Cosmos

Valour Enjin (ENJ) EUR och Valour Cosmos (ATOM) EUR handlas på Boerse Frankfurt Zertifikate AG.

Boerse Frankfurt är en marknad som få svenska banker och nätmäklare erbjuder access till, men DEGIRO gör det.

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.