Följ oss

Nyheter

The ETF Handbook

Publicerad

den

The ETF Handbook

The ETF Handbook – Inbunden, Engelska, 2016

Författare: David J. Abner

Skickas inom 6-10 vardagar

Fri frakt för privatpersoner!

Beskrivning

Handledning på professionell nivå för effektiv handel med ETF på marknader runt om i världen. The ETF Handbook är en omfattande handbok för användning av börshandlade fonder, utformad speciellt för institutionella investerare och professionella rådgivare som vill förbättra ETF-lönsamheten.

Medan ETF:er handlar som aktier är de inte aktier och skillnaderna påverkar alla aspekter av deras användning. Den här boken ger fullständig vägledning för att effektivt övervaka, analysera och genomföra affärer med en ETF, inklusive de tekniska detaljerna som du inte hittar någon annanstans.

Du lär dig hur de fungerar, var de passar och vem som använder dem, samt vilka resurser som finns för att ge investerare tillgång. Den här nya andra upplagan innehåller uppdaterad täckning om hur företag har flyttat från nisch till mainstream, ETF-resultat och emittenter runt om i världen och förändringar för användare av ETF i USA.

På den medföljande webbplatsen finns instruktionsvideo samt färdiga kalkylblad för beräkning av NAV och IIV. Det mesta av litteraturen kring ETF:er riktar sig till enskilda investerare eller handlare, men den här boken är skriven ur det professionella perspektivet, komplett med den djupare mekaniska information som professionella kräver.

  • Lär dig analys- och exekveringsmetoder som är specifika för ETF:er
  • Upptäck varför ETF:er kräver en sofistikerad nivå av skicklighet
  • Tänk på hur ETF: er presterar i olika marknadsmiljöer
  • Undersök effekten av hanterade ETF-portföljtillväxt ETF: er är otroligt flexibla och värdefulla verktyg, men använder dem effektivt kräver en mer sofistikerad kompetens, även bland professionella penningförvaltare och handlare.

Dagliga volymer och spreadar berättar inte hela historien om tillgänglighet och likviditet, och behandling av ETF:er precis som aktier kan dramatiskt påverka vinsten. The ETF Handbook är den professionella guiden till ETF-marknaderna över hela världen med expertinsikt om de tekniska detaljer som är viktiga.