Följ oss

Nyheter

Valour listar sina börshandlade produkter på Frankfurtbörsen

Publicerad

den

Valour Inc, utgivare av digitala tillgångar för ETP Valour listar sina börshandlade produkter på Frankfurtbörsen när det tillkännager noteringen av sina Bitcoin Zero- och Ethereum Zero -produkter på Borse Frankfurt Zertifikate AG. Handeln börjar idag, med dess Cardano-, Polkadot- och Solana -ETPer som väntas följa inom kort. Frankfurtbörsen är världens tolfte största börs efter börsvärde och är den största av de sju regionala värdepappersbörserna i Tyskland

Valour Inc, utgivare av digitala tillgångar för ETP Valour listar sina börshandlade produkter på Frankfurtbörsen när det tillkännager noteringen av sina Bitcoin Zero– och Ethereum Zero –produkter på Borse Frankfurt Zertifikate AG. Handeln börjar idag, med dess Cardano-, Polkadot– och Solana -ETPer som väntas följa inom kort. Frankfurtbörsen är världens tolfte största börs efter börsvärde och är den största av de sju regionala värdepappersbörserna i Tyskland

Valour valde Frankfurtbörsen på grund av Tysklands kryptovänliga lagstiftningsmiljö och djupet på den tyska investeringsmarknaden.

Diana Biggs, VD för Valour, kommenterade: ”Att notera i Tyskland är en betydande prestation för oss. Ur en detaljhandelsinvesterares synvinkel var det alltid vår nästa målmarknad och vi är glada över att vi efter månader av noggrant arbete och förberedelser har uppnått vårt mål. För institutionella investerare ser vi att några potentiellt seismiska förändringar inträffar – till exempel Fund Location Act för Spezialfonds – som ger ett tydligt mandat för institutioner att investera i krypto och verkligen kan öppna branschen för massadoption. Med sin proaktiva uppmuntran blir Tyskland snabbt en ledande marknad för investeringar i digitala tillgångar. ”

Noteringen i Tyskland markerar nästa steg i Valours tillväxtplaner och avsikt att driva in på nya marknader. Sedan den först lanserade sin Bitcoin ETP i december 2020 på Nordic Growth Market Stock Exchange (“NGM”) har den introducerat ETP på Ethereum, Cardano, Polkadot och Solana och tillkännagett utnämningen av en ny COO, Frances Edwards, som kom från Blackrock. Ytterligare nya produkter och utbyteslistor kommer också att tillkännages under fjärde kvartalet 2021.

Från och med den 14 oktober 2021 har Valour överskridit 250 miljoner dollar i förvaltade tillgångar (”AUM”) på NGM. Denna prestation markerar en exceptionell första tio månader av 2021, som har sett AUM växa mer än 2560% sedan början av 2021.

Valours Bitcoin Zero- och Ethereum Zero-produkter spårar exakt priset på BTC och ETH utan att ta ut förvaltningsavgifter, vilket gör investeringar i världens mest kända digitala tillgångar enklare, säkrare och mer kostnadseffektiva än alla andra alternativ. Valours produkter från Cardano, Polkadot och Solana är den lägsta avgiften i sitt slag globalt.

Genom att få exponering för digitala tillgångar via Valour, drar investerare nytta av standardisering, riskminskning och operativ effektivitet för en centralt klarad produkt noterad på en reglerad börs. För varje ETP av Valour som köps och säljs på NGM, Frankfurtbörsen eller andra börser, köper eller säljer Valour motsvarande mängd av de underliggande digitala tillgångarna, vilket innebär att ETP: erna alltid är fullt backade.

Handla Valour Bitcoin Zero SEK

Då detta certifikat är noterat på svenska Nordic Growth Market betyder det att det går att handla andelar i denna ETP genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRONordnet och Avanza.

Handla Valour Ethereum Zero SEK

Då detta certifikat är noterat på svenska Nordic Growth Market betyder det att det går att handla andelar i denna ETP genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRONordnet och Avanza.

Hur investerar man i Valours Solana ETP?

Valour’s Solana är en börshandlad produkt (ETP). För att vara specifik är det ett Open-ended Tracker Certificate, noterat på Nordic Growth Market (NGM) Stock Exchange.

Denna ETP handlas under kortnamnet VALOUR SOLANA SEK på NGM, Nordic Growth Market. Det betyder att det går att handla andelar i denna ETF genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRONordnet och Avanza.

Handla Valour Polkadot ETP SEK

Då detta certifikat är noterat på svenska Nordic Growth Market betyder det att det går att handla andelar i denna ETP genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRONordnet och Avanza.

Hur investerar man i Valours Cardano ETP?

Valor Cardano (ADA) är en börshandlad produkt (ETP). För att vara specifik är det ett Open-ended Tracker Certificate, noterat på Nordic Growth Market (NGM) Stock Exchange, med NGM Ticker VALOUR CARDANO SEK och ISIN CH1114178796.

För att köpa Valours Cardano ETP behöver du ett konto hos en bank, mäklare eller finansiell rådgivare som har tillgång till NGM-börsen, till exempel Nordnet och Avanza.

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *