Följ oss

Nyheter

ETC Groups krypto-ETPer når 1,5 miljarder dollar i förvaltad volym

Publicerad

den

ETC Groups krypto-ETPer når 1,5 miljarder dollar i förvaltad volym Samtidigt rapporterar ETC Groups Bitcoin ETC ett nytt rekord. Nu överstiger deras AUM 1,5 miljarder dollar samtidigt

Europa överträffar Kanada för att inneha världens största och mest omsatta fysiska kryptovaluta ETPer. ETC Groups krypto-ETPer når 1,5 miljarder dollar i förvaltad volym Samtidigt rapporterar ETC Groups Bitcoin ETC ett nytt rekord. Nu överstiger deras AUM 1,5 miljarder dollar samtidigt som den totala europeiska marknaden för jämförbara kryptobörshandlade produkter överstiger 4 miljarder dollar. Av detta har deras Bitcoin börshandlad produkt (BTCE) ett AUM på 1,3 miljarder dollar vilket gör den till världens största fysiskt uppbackade kryptovalutaprodukt.

Denna ledande ställning på den snabbt växande digitala tillgångssäkerhetsmarknaden kommer bara 16 månader efter lanseringen av ETC Groups första produkt, BTCetc – ETC Group Physical Bitcoin (BTCE), på Deutsche Börses Xetra -börs. En analys som släpptes denna månad av CryptoCompare visar också att BTCE är den mest handlade börsnoterade krypto -ETP med en genomsnittlig daglig handelsvolym på 26,3 miljoner dollar, mer än sju gånger sin närmaste konkurrent.

ETC Group har varit föregångare inom den digitala kapitalförvaltningsindustrin genom att tillhandahålla institutionell kvalitet, 100% fysiskt backade, hög likviditetsbaserade digitala tillgångar med säkerhet. Med en emittent med hemvist i Tyskland var dess Bitcoin -produkt BTCE den första kryptoprodukten som centraliserades när den noterades på XETRA. ETC Group var också det första företaget som gjorde sin ledande Bitcoin ETC kolneutrala och den första emittenten som noterade en Crypto ETP på en börs i Storbritannien. Nyligen blev BTCE den bakomliggande produkten av Europas första Futures -kontrakt som tillkännagavs av Eurex, Europas största derivatbörs.

”ETC Groups ledande ställning är ett bevis på det fokus vi har på att leverera produkter av högsta kvalitet på kryptobörser och säkerställa att vi samarbetar med branschens ledande marknadstillverkare, förvaringsinstitut och börser för att ge både detaljhandlare och institutionella investerare mycket likvida, transparenta, reglerad och säker exponering mot världens ledande kryptovalutor. Vi är glada över att leda avgiften för Europa, vars regleringsregim, flera utbyten i olika länder och investerarnas medvetenhet har lagt det i spetsen för börshandlade kryptovaluta -investeringar. ”Bradley Duke, VD för ETC Group

ETC Group listar nu Bitcoin, Ethereum, Litecoin och Bitcoin Cash ETCs på flera börser i Europa och planerar att utöka sin produktsortiment för att möta investerarnas efterfrågan på digitala kapitalbaserade investeringar på Europas finansmarknader.

Handla BTCE ETC

ETC Group Physical Bitcoin (BTCE ETC) är en börsnoterad kryptovaluta som handlas på Euronext Paris och tyska XETRA.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETC genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRONordnet och Avanza.

Var och hur kan ZETH handlas?

ETC Group Physical Ethereum ETP (ZETH) handlas i dag på Deutsche Boerse (Xetra). Det betyder att det går att handla andelar i ETC Group Physical Ethereum ETP (ZETH) i genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRONordnet och Avanza.

Handla ELTC ETC

ETC Group Physical Litecoin (ELTC ETC) är en börsnoterad kryptovaluta som handlas på SIX Swiss Exchange och tyska Xetra.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETF genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRONordnet och Avanza.

Handla BTCH ETP

Bitcoin Cash Exchange Traded Product (BTCH ETP) är en europeisk börshandlad kryptoprodukt som handlas på tyska Xetra.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETF genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRONordnet och Avanza.

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *