Följ oss

Nyheter

Världens första börshandlade produkt på Cardano

Publicerad

den

Valours Cardano (ADA) -certifikat är världens första börshandlade produkt på Cardano. Denna ETP som spårar priset på ADA, styrningstoken för världens största decentraliserade

Valours Cardano (ADA) -certifikat är världens första börshandlade produkt på Cardano. Denna ETP som spårar priset på ADA, styrningstoken för världens största decentraliserade börs. Valor ADA ETP gör investeringar i denna ledande decentraliserade finansieringsplattform (DeFi) enkel, säker och kostnadseffektiv, tillgänglig för köp på reglerade börser via en bank eller mäklare.

Hur investerar man i Valours Cardano ETP?

Valor Cardano (ADA) är en börshandlad produkt (ETP). För att vara specifik är det ett Open-ended Tracker Certificate, noterat på Nordic Growth Market (NGM) Stock Exchange, med NGM Ticker VALOUR CARDANO SEK och ISIN CH1114178796.

För att köpa Valours Cardano ETP behöver du ett konto hos en bank, mäklare eller finansiell rådgivare som har tillgång till NGM-börsen, till exempel Nordnet och Avanza.

Valours Cardano ETP ger exponering för utvecklingen för den digitala tillgången ADA genom att spegla dess rörelser, minus en avgift.

Valor tar ut en förvaltningsavgift på 1,9% för denna produkt.

Valours Cardano ETP finns för närvarande i en valuta, svenska kronor.

Eftersom Cardano (ADA) -certifikaten är denominerade i en annan valuta än USD, observera att det finns en inneboende valutaexponering mellan denna valuta och USD som kan påverka produktens rörelser och värde.

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *