Följ oss

Nyheter

Leverage Shares lanserar 3x ETP på Airbnb, Palantir, Plug Power och Roku

Publicerad

den

Leverage Shares lanserar 3x ETP Leverage Shares är på väg igen och utökar sin svit med korta och leveraged (S&L) ETP: er. Den innovativa leverantören listar de första

Leverage Shares är på väg igen och utökar sin svit med korta och leveraged (S&L) ETP: er. Den innovativa leverantören listar de första levererade ETP:erna som erbjuder 3x inriktad och -1x invers exponering för fler investerarfavoriter som Airbnb, Disney, Palantir, Peloton och en -3x invers version av deras flaggskepp Tesla ETP.

Företaget skriver att lanseringen av dessa fysiskt stödda ETP: er erbjuder investerare tillgång till ytterligare sektorer som streamingtjänster, personlig hälsa, fritid och analys via några av dagens mest innovativa företag. Efter att ha noterat flest ETP hittills på Londonbörsen lägger Leverage Shares till 21 fler namn till sitt branschledande utbud av S&L ETP på enstaka aktier.

Enligt Bloomberg Intelligence är enskilda investerare nu en större kraft än någonsin tidigare, säger företaget och står för nästan en fjärdedel av den amerikanska aktiehandelsvolymen. Dessutom är investerarnas marginalbalanser i USA hela tiden höga, vilket indikerar den ökande aptiten för mer exponering för sina valfria investeringar.

Dessa korta och utnyttjade ETP: er är utformade för att ge ett kostnadseffektivt alternativ till dem som vill förstora exponeringen utan besväret med att öppna ett marginkonto. Förutom att lägga till 3x varianter av befintliga ETP har Leverage Shares också lagt till nya aktier som de nu erbjuder börshandlade produkter på. Dessa inkluderar: Airbnb; Baidu; Disney; JD.com; Palantir; Peloton; Plug Power och Roku.

Handla Leverage Shares produkter

Leverage Shares produkter kan handlas genom till exempel IG, men även på Londonbörsen för den som har ett konto hos en mäklare som erbjuder handel på denna marknad, till exempel DEGIRO. Vidare handlas Leverage Shares Single Stock ETPs på Euronext Amsterdam och Euronext Paris.

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *