Följ oss

Nyheter

Leverage Shares 40 single stock ETPs kommer till Euronext

Publicerad

den

Leverage Shares 40 single stock ETPs kommer till Euronext

Leverage Shares (leverageshares.com), pionjären inom korta och levererade ETP:er på enstaka aktier, så kallade single stock ETPs har korsnoterat 40 single stock ETP på Euronext Amsterdam. Dess omfattande utbud spårar enskilda amerikanska aktier, inklusive de mest populära namnen som Tesla, Apple, Amazon, Facebook, Microsoft, NVIDIA och andra.

ETP:erna är utformade för att efterlikna den dagliga avkastningen för det underliggande beståndet som spåras, multiplicerat med en hävstångsfaktor på 3x (trippel leveraged), 2x (double leveraged) eller -1x (invers). Med de flesta befintliga produkter i S&L ETP-utrymmet konstruerade kring breda index och råvaror är Leverage Shares erbjudande det första i ETP-industrin. Alla ETP:er stöds helt fysiskt med de underliggande aktierna, utan den motpartsrisk som finns i konkurrerande produkter. Investerare kan nu få större exponering mot sina favoritaktier utan besväret med ett marginkonto.

Handla Leverage Shares produkter

Leverage Shares, pionjären inom inverterade och hävstångs-ETP:er, så kallade single stock ETPs, erbjuder handel i 40 ETP. Dess omfattande utbud spårar enskilda amerikanska aktier. Det är till exempel aktier som Tesla, Apple, Amazon, Facebook, Microsoft, NVIDIA och andra.

ETP:erna är utformade för att efterlikna den dagliga avkastningen för den underliggande aktien som spåras. Utvecklingen multiplicerat med en hävstångsfaktor på 3x (trippel leveraged), 2x (double leveraged) eller -1x (invers). Med de flesta befintliga produkter i S&L ETP-utrymmet konstruerade kring breda index och råvaror är Leverage Shares erbjudande det första i ETP-industrin.

Leverage Shares produkter handlas på London Stock Exchange, Euronext Amsterdam och Euronext Paris. Det går att handla dessa single stock ETPs genom till exempel DEGIRO som erbjuder handel på dessa börser, men också genom CFD-handlare som IG erbjuder erbjuder handel i dessa finansiella instrument.

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.