Följ oss

Nyheter

Wedbush uppgraderar Tesla till ouperform

Publicerad

den

Wedbush uppgraderar Tesla till ouperform

Wedbush-analytikern Daniel Ives uppgraderar Tesla (NASDAQ: TSLA) från Neutral till Outperform med ett prismål på 1 000 USD (från 950 USD) med ett 1350 långsiktigt mål på “Green Tidal Wave” -avhandlingen. Analytikern lade också till aktien till listan över bästa idéer från Wedbush. Det är definitivt att uppgradera Tesla till ouperform.

“Enligt vår uppfattning var 1Q-leveransnumren som släpptes på fredag en paradigmväxlare och visar att den uppstoppade efterfrågan globalt på Teslas modell 3 / Y når sin nästa tillväxtfas som en del av en global grön tidvatten på gång,” kommenterade Ives .

“Vi tror nu att Tesla kan överstiga 850 000 leveranser för året med 900 000 sträckmål, trots chipbristen och olika leveranskedjeproblem kvar i bilsektorn. Medan EV-sektorn och Tesla-aktierna har varit under stort tryck hittills i år, vi tror att tidvattnet vänder på gatan och de “ögonpoppande” leveransnumren som kommer ut från Kina kan inte ignoreras med banan i takt för att representera ~ 40% av leveranserna för Musk & Co. till 2022. Vi tror att Teslas lönsamhet / FCF profilen förbättras avsevärt under de kommande 3 till 4 åren med $ 20 årlig EPS-potential år 2026 baserat på våra prognoser. “

Leverage Shares Tesla ETP:er

Tesla har en unik plats i Leverage Shares produktutbud: Leverage Shares erbjuder hävstångsfaktorer i 3X (TSL3), 2X (TSL2), -1X (TSLS) och -2X (TS2S). Detta understryker Leverage Shares starka övertygelse om det intresse företaget kräver bland investerare och Leverage Shares tro på företagets förmåga att leverera värde.

Leverage Shares erbjuder också ett brett utbud av korta och hävstångsprodukter – totalt 65 totalt – underliggande förstklassiga företag som verkar inom en rad olika sektorer. En skicklig investerare med ett öga på marknaden är tvungen att hitta en produkt som tillgodoser en strategi efter eget tycke på ett mycket kostnadseffektivt sätt.

Handla Leverage Shares produkter

Leverage Shares ETP:er är noterade på London Stock Exchange, NYSE Amsterdam och NYSE Paris. Leverage Shares ETP:er kan handlas genom DEGIRO som erbjuder handel på dessa börser. De kan också handlas genom en CFD leverantör som IG .