Följ oss

Nyheter

PCFH ETC ger tre gånger den dagliga utvecklingen av silverpriset

Publicerad

den

isdomTree Silver 3x Daily Leveraged (PCFH ETC) är en helt säkerställd börshandlad råvara (ETC) som är utformad för att ge investerare en hävstångsexponering mot Silver.

WisdomTree Silver 3x Daily Leveraged (PCFH ETC) är en helt säkerställd börshandlad råvara (ETC) som är utformad för att ge investerare en hävstångsexponering mot Silver. ETC ger en total avkastning som består av 3 gånger den dagliga utvecklingen för Solactive Silver Commodity Futures SL -index (SOLWSSI1), plus ränteintäkterna justerade för att återspegla avgifter och kostnader för produkten.

Till exempel, om Solactive Silver Commodity Futures SL -index stiger med 1% under en dag, kommer ETP att stiga med 3%, exklusive avgifter. Men om Solactive Silver Commodity Futures SL -index faller med 1% under en dag, kommer ETP att minska med 3%, exklusive avgifter. ”

Solactive Silver Commodity Futures SL Index

Solactive Silver Commodity Futures SL Index är utformat för att återspegla en investering i COMEX Silver-terminsavtal under första månaden, som rullar ut varje månad från det utgående första månadskontraktet och till nästa första månadskontrakt. Indexet mäter överavkastningsprestanda baserat på terminsprisutvecklingen och rullavkastningen. ETC ger emellertid en total avkastning som också inkluderar ränteintäkter på det säkerställda beloppet.

Handla PCFH ETC

WisdomTree Silver 3x Daily Leveraged (PCFH ETC) är en helt säkerställd börshandlad råvara (ETC) Denna fond handlas på flera olika börser, till exempel Borsa Italiana, Deutsche Boerse Xetra och London Stock Exchange. Av den anledningen förekommer olika kortnamn på samma börshandlade fond.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETC genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamnISIN
LSEGBP3LSIIE00B7XD2195
LSEUSD3SILIE00B7XD2195
Borsa ItalianaEUR3SILIE00B7XD2195
XetraEURPCFHIE00B7XD2195

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.