Följ oss

Nyheter

ETF Securities anställer marknads- och kommunikationschef

Publicerad

den

ETF Securities anställer marknads- och kommunikationschef

ETF Securities anställer marknads- och kommunikationschef. ETF Securities, en av världens ledande oberoende leverantörer av börshandlade produkter, har anställt Caspar Robson, tidigare marknadschef för EMEA på CME Group, som marknads- och kommunikationschef. Caspar kommer att vara baserad i London och rapportera till ETF Securities VD Mark Weeks.

Caspar Robson kommer i sin nya roll att ansvara för framtagandet och implementeringen av marknadsförings- och kommunikationsstrategier globalt för ETF Securities. Han kommer vidare att, i nära samarbete med, affärsområden och regionala ledningsgrupper ytterligare stärka företagets varumärke och marknadsnärvaro för att leverera snabbare tillväxt.

Caspar har mer än 20 års erfarenhet och kommer närmast från CME Group där han byggde upp det internationella marknadsföringsteamet och utvecklade riktade marknadsföringsstrategier i EMEA-regionen och Asien som en viktig del i globaliseringsstrategin för CME. Han tillbringade dessförinnan sex år på Londonbörsen där han innehaft ett antal positioner, däribland Group Marketing Strategy Manager. Dessförinnan arbetade han som konsult inom marknadsföringsstrategier efter att ha avslutat en MBA vid Warwick Business School och för Investec Bank.

– Detta är en mycket viktig tid för ETF Securities då vår målsättning är att på ett smart sätt diversifiera vår verksamhet bortom råvaror. Caspar är mycket kunnig inom marknadsföring och har bred erfarenhet av att implementera globala marknadsföringsstrategier. Han kommer att spela en avgörande roll i utvecklingen av vår marknadsföring så att vi kan möta behoven hos våra kunder, affärsenheter och internationella distributionsteam i takt med att verksamheten fortsätter växa”, säger Mark Weeks, VD för ETF Securities.

Om ETF Securities

ETF Securities är en av världens ledande och oberoende leverantörer av börshandlade produkter (ETP) och en pionjär inom börshandlade råvaror. Vi är fokuserade på att utveckla likvida och transparenta investeringsprodukter som kan handlas på världens börser. Bolaget har en stark historia av produktinnovation och det är fortfarande en viktig grundbult i vår filosofi. ETF Securities listade världens första börshandlade guldprodukt 2003 och detta har följts av många andra marknadsledande investeringslösningar. Idag erbjuder ETF Securities vad vi anser vara världens mest omfattande sortiment av börshandlade råvaror och förvaltar cirka 19,2 miljarder dollar åt våra kunder världen över.*
* 30 april 2014.

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.