Följ oss

Nyheter

Kelly ETFs lanserar fastighetsfokuserade börshandlade fonder

Publicerad

den

Kelly ETFs, en ny emittent av börshandlade fonder, har meddelat lanseringen av två nya fastighetsfokuserade börshandlade fonder som börjar handlas på New York Stock Exchange, och en biotech ETF som handlas på Nasdaq. Dessa ETFer representerar emittentens inledande fonder.

Kelly ETFs, en ny emittent av börshandlade fonder, har meddelat lanseringen av två nya fastighetsfokuserade börshandlade fonder som börjar handlas på New York Stock Exchange, och en biotech ETF som handlas på Nasdaq. Dessa ETFer representerar emittentens inledande fonder.

Kelly Hotel & Lodging Sector ETF för att spåra Strategic Hotel & Lodging Sector Index, som erbjuder exponering mot företag som fokuserar på hotell- och logihantering och drift, logiplattformstjänster, tidsdelningsfastigheter och fastigheter genom globala utvecklade marknader.

”Hotell- och logisektorn är en bra barometer för ekonomin, eftersom den fångar både fritids- och företagsutgifter över olika inkomstnivåer”, sa Kevin Kelly, grundare och VD för Kelly ETFs, i en intervju. ”Under de senaste två åren har det inte kommit någon tillgång på grund av pandemin. Nu har du fått all denna efterfrågan på väg.”

Samtidigt kommer Kelly Residential & Apartment Real Estate ETF att spåra Strategic Residential & Apartment Real Estate Sector Index, som riktar sig till bostads- och flerfamiljsfastighetsbranschen genom att ge investerare tillgång till företag som specialiserar sig på enfamiljshus, flerbostadshus, studentbostäder , och tillverkade hem.

Krista Kelly, som kommer att övervaka företagets verksamhet och distribution, sa i pressmeddelandet när fonden lanserades: ”När det gäller bostadsfastigheter kommer ett historiskt lågt utbud av bostäder vid en tidpunkt då hushållens tillväxt – den primära drivkraften för bostadsefterfrågan – är stark och accelererande.”

Dessutom lanserade Kelly ETF:er också Kelly CRISPR & Gene Editing Technology ETF, tillgänglig för handel på Nasdaq idag. XDNA är designat för att dra nytta av nästa generations sjukvård genom att investera i företag som stör genom- och biovetenskapsindustrin. Fonden strävar efter att spåra Strategic CRISPR & Gene Editing Technology Index, som mäter prestanda hos utvecklade marknadsföretag som specialiserar sig på DNA-modifieringssystem och -teknologier. Fondens undersektorer inkluderar CRISPR och genredigeringsteknologi, utvecklingslösningar för genredigering och sekvenseringslösningar för genredigering.

”Vi är särskilt glada över den lovande innovationen som sker inom CRISPR och genredigeringsteknik”, säger Kevin Kelly. ”Vetenskaplig förståelse av DNA är betydligt mer avancerad idag än för några år sedan och vi är glada över att vara på bottenvåningen.”

Kelly Intelligence är rådgivare och indexleverantör för dessa fonder. HOTL och RESI har kostnadskvoter på 0,78 % respektive 0,68 %. XDNA har en kostnadskvot på 0,78 %.

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.