Följ oss

Nyheter

Hur ofta handlar professionella valutahandlare?

Publicerad

den

En titt på de olika handelsstilarna och handelns frekvens. Professionella valutahandlarare handelstid beror mycket på den underliggande situationen. Till exempel koncentrerar vissa handlare sig på att investera medan andra agerar på mikro-rörelser.

En titt på de olika handelsstilarna och handelns frekvens. Professionella valutahandlare handelstid beror mycket på den underliggande situationen. Till exempel koncentrerar vissa handlare sig på att investera medan andra agerar på mikro-rörelser.

Hög frekvens

Sanningsvis har en av de stora förändringarna i valutavärlden under de senaste åren varit tillkomsten av högfrekvenshandel. I detta prisma kan några högfrekventa handlare göra hundratals, om inte, tusentals affärer per dag. Som alla kan se görs det inte manuellt. vanligtvis gör de detta genom någon form av algoritm eller datoriserat system.

Dessutom görs detta inte av ”expert advisors” som online ser för MetaTrader 4-systemen. Det är högspecialiserad utrustning som använder datorer och anslutningar mycket snabbare än detaljhandlarna har tillgång till.

För det mesta gör hedgefonder och banker – och eventuellt egna handlarbord – detta. Nämnda handlare är daytraders och vill inte göra mycket per handel utan gör mycket under hundratals affärer. För daghandlare som arbetar manuellt kan de titta på mer i linje med 20 affärer per dag.

Men inte alla affärer är desamma. Det finns till och med dagar som inte erbjuder mycket till möjligheter.

Som daytrader kan du normalt hitta 3 till 5 affärer ganska snabbt. Så daytrading verkar vara en av de mest utmanande sakerna att göra, särskilt i korttidsdiagrammen, eftersom den levererar en helt ny mängd frågor ur en psykologisk synvinkel.

Vanligtvis gör proffessionella traders och de med extremt mycket erfarenhet detta. Att gå direkt i femminutdiagrammet är en väg till ett margin call.

Swing Traders

En annan grupp av handlare är swinghandlare eller mellanhandlare. Nämnda handlare tenderar att sätta ett par affärer om dagen som mest. Och i allmänhet hänger de på affärer i flera timmar, om inte, dagar.

Exempelvis kan en valutatrader anse att AUD / USD-paret har en betydande mängd stöd på en specifik nivå. De skulle också kunna anse att 200 punkter ovan, det finns en avsevärd mängd motstånd.

En swing trader kommer antagligen att gå in i denna handel och hänga på den tills den når målet – det kan ta ett par timmar eller några veckor. Dessutom söker mellanhandlare och swinghandlare specifika mål, inte nödvändigtvis en tidsram. Och på grund av detta är det svårt att kvantifiera hur mycket de handlar. Allt beror på marknadsförhållandena, men det är ett faktum med alla dessa handlare.

Investerare

Ytterligare en grupp professionella valutahandlare faller i linje med investerare. Det här är handlare som känner igen valutan de handlar när den är i en uppåtgående trend, och de köper och håller dem. Dessa handlare skulle vanligtvis hänga på en trade i veckor, om inte, månader.

Utan tvekan kan några av dessa handlare äga en valuta under några år. Och som en allmän regel tenderar par att gå in i cykler på två till tre år på varje trend. Således försöker dessa handlare plocka upp dessa rörelser.

Dessutom förändras deras resultat- och förlustläge drastiskt eftersom de kan ha nedställ på 300 punkter som ett exempel.

Men ändå kan 300-pip pullback vara en mindre kursrörelse i det stora systemet. Men de måste ha övertygelse och styrka att hålla fast vid handeln och låta den fungera.

Dessa handlare kommer vanligtvis att ta korta positioner och bygga på den när handeln fungerar till deras fördel. Med det skulle de kunna ha en trade i 2 till 3 år, men sanningen är att de kan lägga till den 30 eller 40 gånger som ett exempel.

Handla valuta

Oavsett om du tillhör kategorien professionella valutahandlare eller aldrig har handlat med valuta tidigare, så behöver du en bra mäklare.

CMC Markets är ett globalt företag med en handelsplattform för onlinetrading av finansiella derivatinstrument, i huvudsak handel med CFD:er på aktier, index, råvaror, ETF, valutor och kryptovalutor. Till CMC Markets.

CMC Markets står under tillsyn av Bundesanstalt für Finanzdienstleistungsaufsicht (BaFin) och Financial Conduct Authority (FCA).

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.