Följ oss

Nyheter

The Art of Currency Trading

Publicerad

den

The Art of Currency Trading - Inbunden, Engelska, 2019 Nu kan du bemästra konsten att handel med utländsk valuta Medan de flesta valutahandels- och valutaböcker fokuserar på internationell finansteori

The Art of Currency Trading – Inbunden, Engelska, 2019

Författare: Brent Donnelly

389kr

Skickas inom 6-8 vardagar

Beskrivning

Nu kan du bemästra konsten att handel med utländsk valuta Medan de flesta valutahandels- och valutaböcker fokuserar på internationell finansteori eller förenklade diagrambaserade strategier, är The Art of Currency Trading en omfattande guide som lär dig hur du lönsamt handlar med valutor i verkliga världen.

Författaren Brent Donnelly har varit en framgångsrik interbank-valutahandlare i mer än 20 år och i den här boken delar han med sig av de specifika strategier och taktiker han har använt för att tjäna pengar på valutamarknaden. Boken hjälper investerare att förstå och bemästra valutahandel för att uppnå hållbar långsiktig ekonomisk framgång.

Boken bygger in intensitet och djup ett ämne i taget, börjar med grunderna och går vidare till mellanliggande sedan avancerade inställningar och strategier. Oavsett om du är ny på valutahandel eller har många års erfarenhet, ger The Art of Currency Trading den information du behöver för att lära dig att handla som en expert.

Denna välbehövliga guide ger: en insiders syn på vad som driver valutaprisrörelser; en tydlig förklaring av hur man kombinerar makrogrunder, teknisk analys, beteendeekonomi och noggrann riskhantering för att handla framgångsrikt; specifika tekniker och inställningar du kan använda för att tjäna pengar på handel med utländsk valuta; och steg du kan ta för att bättre förstå dig själv och förbättra din handelspsykologi och disciplin.

The Art of Currency Trading är skriven för valutahandlare på alla kompetensnivåer, internationella aktie- och obligationsinvesterare, företagskassörer, råvaruhandlare och kapitalförvaltare, och erbjuder en omfattande guide till valutahandel skriven av en känd expert på området.

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *