Följ oss

Nyheter

GZUR ETF fysiskt uppbackat guld i form av en börshandlad fond

Publicerad

den

WisdomTree Physical Swiss Gold (GZUR ETF) med ISIN DE000A1DCTL3 är en europeisk börshandlad fond som är fysiskt uppbackad av guld. Denna ETF handlas även under

WisdomTree Physical Swiss Gold (GZUR ETF) med ISIN DE000A1DCTL3 är en europeisk börshandlad fond som är fysiskt uppbackad av guld. Denna ETF handlas även under kortnamnet OGZU på vissa börser.

WisdomTree Physical Swiss Gold är utformat för att erbjuda innehavare ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att få tillgång till guldmarknaden genom att ge en avkastning motsvarande rörelserna i guld spotpris minus tillämplig förvaltningsavgift.

WisdomTree Physical Swiss Gold backas upp av fysiskt guld som lagras i säkra valv i Zürich, Schweiz av en custodians vägnar. JPMorgan Chase Bank, N.A. Endast metall som överensstämmer med London Bullion Market Association (LBMA) regler för good delivery kan accepteras av vårdnadshavaren. Varje fysisk stapel är separerad, identifieras och tilldelas individuellt.

Den totala kostnadskvoten uppgår till 0,15% p.a. Denna ETC replikerar resultatet för det underliggande indexet med en säkerhetsförpliktelse som stöds av fysiska innehav av ädelmetallen. WisdomTree Physical Swiss Gold är en mycket stor ETC med 3 103 miljoner euro under förvaltning. Denna ETC är äldre än 5 år och har sitt säte i Jersey.

Investeringsstrategi

Spotpriset på guld är priset på guld i amerikanska dollar.

Handla GZUR ETF

WisdomTree Physical Swiss Gold (GZUR ETF) med ISIN DE000A1DCTL3 är en europeisk börshandlad fond som handlas på flera olika börser i Europa. Det betyder att det går att handla andelar i denna ETF genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamn
XETRAEURGZUR
Stuttgart Stock ExchangeEURGZUR
London Stock ExchangeEUROGZU

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *