Följ oss

Nyheter

Fem steg för att bli en valutahandlare

Publicerad

den

Fördelen är att nya handlare sällan behöver förbli okunniga länge. I korthet handlar det om fem steg för att bli en valutahandlare. Till skillnad från många marknader

Närhelst Du avsätter pengar till investeringar så måste Du hantera dem. Det är viktigt att ge dem den tid de behöver. För de handlare som för första gången kommer in på valutamarknaden och skall börja med forexhandel kan det betyda att de måste lära om allt från grunden. Fördelen är att nya handlare sällan behöver förbli okunniga länge. I korthet handlar det om fem steg för att bli en valutahandlare. Till skillnad från många andra marknader så finns det gott om verktyg och resurser tillgängliga för att förkorta inlärningskurvan.

Hitta en bra mäklare

För att säkerställa att pengarna du skickar iväg kommer att vara säkra och att du har möjlighet att få tillbaka dem i händelse av konkurs vill du hitta en stor mäklare som regleras i minst ett eller två större länder. Dessutom, desto större mäklare, desto mer resurser kan det vara för att se till att dess handelsplattformar och servrar förblir stabila och inte kraschar när marknaden blir mycket aktiv. Slutligen vill du ha en mäklare med ett större antal anställda så att du kan handla via telefon utan att behöva oroa dig för att få en upptagetsignal. Det finns emellertid ännu flera att välja mellan.

Kontrollera din mäklare

I USA måste alla registrerade terminshandlare uppfylla strikta finansiella standarder och att lämna in månadsrapporter till regulatorer.

Du kan besöka Commodity Futures Trading Commissions webbplats för att få tillgång till de senaste finansiella rapporterna för alla registrerade FCM i USA. En annan fördel med att arbeta med en registrerad FCM är större insyn i affärspraxis. National Futures Association för register över alla formella förfaranden mot FCM: er, så att handlare kan ta reda på om företaget har haft allvarliga problem med kunder eller tillsynsmyndigheter genom att kontrollera NFA: s bakgrundsinformation Information Center (BASIC) online.

Testa mjukvaran

När du har hittat en mäklare är nästa steg att testa deras programvara genom att öppna ett demokonto. Tillgängligheten med demo eller virtuella handelskonton är något unikt för denna marknad. Du vill utnyttja detta till Din fördel. Ditt mål är att lära dig hur du använder handelsplattformen och, medan du gör det, för att hitta den handelsplattform som passar dig bäst. De flesta demokonton har exakt samma funktioner som live-konton, med realtidsmarknadspriser. Den enda skillnaden är förstås att du inte handlar med riktiga pengar.

Gör Din hemläxa

Du bör aldrig handla impulsivt, så du måste kunna motivera dina affärer genom analys. Eftersom valutamarknaden främst är en tekniskt driven marknad är den bästa boken som du kan läsa som en ny trader en bok om teknisk analys. Erfarna valutahandlare följer också stora tidningar för internationella nyheter. När du har en solid grund i valutahandeln måste du hålla dig uppdaterad om den dagliga grundläggande och tekniska utvecklingen på valutamarknaden. En mängd gratis FX-specifika forskningswebbplatser, som lätt kan hittas på internet, kommer också att underlätta för Dig.

Hitta rätt handelssystem och signaler

Många handlare undrar om det är värt att köpa in i ett system eller ett signalpaket. System och signaler faller i tre allmänna kategorier beroende på deras metodik: trend, intervall eller grundläggande fundamenta. Fundamentala system är mycket sällsynta på valutamarknaden. De används mest av stora hedgefonder eller banker eftersom de är mycket långsiktiga i naturen och inte ger många handelssignaler. Systemen som är tillgängliga för enskilda traders är typiskt trendsystem eller intervallsystem. Det är sällan Du får tillgång till ett system som kan utnyttja båda marknaderna, för om du gör så har du ganska mycket funnit den heliga Graalen.

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.