Följ oss

Nyheter

Valour, SEBA Bank och MVIS lanserar SEBA VALOUR Metaverse Index

Publicerad

den

DeFi Technologies Inc. tillkännagav idag att Valour Inc. ("Valour"), dess helägda dotterbolag och en pionjär inom digitala tillgångar börshandlade produkter ("ETPs"), har samarbetat med SEBA Bank och MarketVector Indices ("MVIS") för att lansera SEBA VALOUR Metaverse Index (SVMETA).

DeFi Technologies Inc. tillkännagav idag att Valour Inc. (”Valour”), dess helägda dotterbolag och en pionjär inom digitala tillgångar börshandlade produkter (”ETPs”), har samarbetat med SEBA Bank och MarketVector Indices (”MVIS”) för att lansera SEBA VALOUR Metaverse Index (SVMETA).

SVMETA-indexet är ett investerarbart index för att bygga tokens för Metaverse som ger exponering för kryptotillgångar relaterade till spel, underhållning och sociala interaktioner inom den virtuella och augmented reality-världen.

”Metaversen har en otrolig potential att förändra hur vi interagerar med teknik och världen omkring oss, som hur internet förändrade samma korsning”, säger Tommy Fransson, VD på Valour. ”Den här produkten gör det möjligt för människor att investera i den potentialen – att delta i nästa stora tekniska revolution.”

SVMETA är ett regelbaserat index som täcker CCCAGG-prissättningen och beräknas i USD som ett prisindex. Indexet ses över månadsvis.

Metaverse är nästa iteration av internet. Det är en virtuell 3D-värld som gör det möjligt för användare att interagera med sina miljöer och andra Metaverse-användare. Förutom sin enorma underhållningspotential förväntas Metaverse skapa sitt eget ekosystem av kommersiella avatarer och därigenom skapa otroliga investeringsmöjligheter”, säger Gregory Mall, Head Investment Solutions på SEBA Bank.

”SEBAV Metaverse Index konstruerat av SEBA Bank i samarbete med MVIS och Valour ger exponering mot digitala tillgångar utformade för att fånga de accelererande trenderna för spel, underhållning och sociala interaktioner som skiftar in i virtuella miljöer. SEBA V-beståndsdelar inkluderar tokens med exponering mot Metaverse som väljs baserat på deras marknadsvärde och likviditet”, fortsatte han.

Med den här senaste utvecklingen, utvecklar DeFi Technologies ytterligare sitt uppdrag att integrera den nya digitala ekonomins grundläggande tillgångar i äldre finansiella institutioner. Genom Valour erbjuder DeFi Technologies 27 unika ETPer baserade på 8 av de högst presterande DeFi-tokenerna. Dessa ETPer inkluderar Bitcoin Zero och Ethereum Zero, de enda syntetiska krypto-ETPerna med noll avgift som för närvarande handlas i Europa.

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.