Följ oss

Nyheter

Valour når en förvaltad volym på 274 miljoner USD

Publicerad

den

Valour Inc. ("Valour"), emittenten av digitala tillgångar som handlas på börshandlade produkter ("ETPs"), har passerat 274 miljoner USD i tillgångar under förvaltning (AUM).

Valour Inc. (”Valour”), emittenten av digitala tillgångar som handlas på börshandlade produkter (”ETPs”), har passerat 274 miljoner USD i tillgångar under förvaltning (AUM).

Valour presenterade nyligen två nya produkter: Valour Avalanche (AVAX) ETP och Valour Terra (LUNA) ETP. Med de senaste tillkännagivandena om ett gemensamt ETP-företag med SEBA Bank AG, ett program med stöd av digitala tillgångar och ett specialverktyg för att stödja distributionen av det programmet, förväntar Valour ytterligare AUM-tillväxt.

Nuvarande AUM

BTC Zero: 95 232 000 $

ETH Zero: 67 371 000 USD

ADA Valour: $43 408 000

DOT Valour: $24 409 000

SOL Valour: $38 498 000

UNI Valour: 1 450 000 USD

LUNA Valour: $2 605 000

AVAX Valour: $1 256 000

Totalt AUM: 274 229 000 USD

Trots volatiliteten har Valour också sett en ökning med 205 % i nettoomsättningen månad för månad, och nådde över 324,5 miljoner USD hittills i mars 2022 från 106,3 miljoner USD i maj 2021.

”Trots nedgångar på kryptomarknaden ökar vi kontinuerligt vår nettoförsäljning av ETP:er”, säger Tommy Fransson, VD för Valour. ”Det är ett mycket starkt tecken på att vår ETP-verksamhet fortsätter att ha inflöde oavsett marknadsförhållanden. Vi arbetar kontinuerligt på att lansera intressanta nya produkter och utöka vår distribution, samt vidareutveckla vår infrastruktur och närvaro på lokala marknader. Allt detta tillsammans gör oss mycket säkra på att vi är på god väg att nå vår ambition att bli den ledande ETP-leverantören av digitala tillgångar.”

”Sedan vi noterade vår första produkt, Bitcoin Zero, på NGM, Nordic Growth Market för drygt ett år sedan har vi sett ett otroligt mottagande av våra ETP-erbjudanden”, säger Russell Starr, VD för DeFi Technologies, Valours moderbolag. ”Vi är fortfarande i ett mycket tidigt tillväxtstadium och vårt team har gjort ett fantastiskt jobb med att plantera frön för framtida tillväxt genom att lansera åtta ETPer på flera börser i Europa som gör det möjligt för individer och institutioner att investera i digitala tillgångar enkelt och säkert. Med fler produktlanseringar, nya börsnoteringar, ett program med stöd av digitala tillgångar och vår gemensamma ETP-satsning med SEBA Bank AG, är vi mycket spända på företagets tillväxtbana 2022 och de kommande åren.”

Valour erbjuder helt säkrade ETPer för digitala tillgångar med låga till noll förvaltningsavgifter, med produktlistor på fyra europeiska börser. Valours befintliga produktsortiment inkluderar Valour Uniswap (UNI), Cardano (ADA), Polkadot (DOT), Solana (SOL), Avalanche (AVAX) och Terra (LUNA) ETP, samt Valours flaggskepp Bitcoin Zero och Valour Ethereum Zero-produkter , den första fullt säkrade, passiva investeringsprodukten med Bitcoin (BTC) och Ethereum (ETH) som underliggande som är helt avgiftsfria, med konkurrenter som tar ut upp till 2,5 % i förvaltningsavgifter.

Handla Valours produkter

De flesta av Valours produkter handlas på svenska Nordic Growth Market NGM. Det betyder att det går att handla andelar i Valours produkter genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *