Följ oss

Nyheter

TRTY ETF för tillgångsallokering

Publicerad

den

TRTY ETF Cambria Trinity ETF (BATS: TRTY ETF) strävar efter att spåra resultatet för Cambria Trinity Index, före avgifter och kostnader. Indexet använder ett

Cambria Trinity ETF (BATS: TRTY ETF) strävar efter att spåra resultatet för Cambria Trinity Index, före avgifter och kostnader. Indexet använder ett balanserat, systematiskt tillvägagångssätt för tillgångsallokering, med fokus på diversifiering, värdeinvestering och trendföljande. Cambria Trinity ETF använder en köp- och innehavsstrategi som syftar till att producera en balanserad, låg omsättningsportfölj med investerbara tillgångar. Denna ETF är aktivt förvaltad.

Cambria Trinity ETF är inriktad på att investera i ETF:er som ger exponering för globala aktier, obligationer och reala tillgångar. Dessutom innehåller strategin lutningar mot värde- och momentuminvesteringar och trendföljande. TRTY har ingen förvaltningsavgift och en kostnadskvot på 0,48% (genomgång från underliggande ETF), vilket gör det möjligt för den kostnadsmedvetna investeraren att ha en diversifierad, låg kostnad global tillgångsallokeringsportfölj med en måttlig riskprofil.

Handla TRTY ETF

Cambria Trinity ETF (BATS: TRTY ) finns endast att handla i USA. Av den anledningen finns den inte i utbudet hos svenska nätmäklare. IG erbjuder erbjuder emellertid handel i ICambria Trinity ETF (BATS: TRTY).

Största innehav

ViktNamnKortnamn
11.96%Cambria Shareholder Yield ETFSYLD
8.17%Vanguard Intermediate-Term Treasury ETFVGIT
7.42%Cambria Value and Momentum ETFVAMO
7.30%Cambria Emerging Shareholder Yield ETFEYLD
7.25%Cambria Foreign Shareholder Yield ETFFYLD
5.89%Cambria Global Value ETFGVAL
5.13%Vanguard Total Bond Market ETFBND
4.90%Cambria Sovereign Bond ETFSOVB
4.45%Invesco Optimum Yield Diversified Commodity Strategy No K-1 ETFPDBC
3.86%WisdomTree Managed Futures Strategy FundWTMF

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.