Följ oss

Nyheter

Om ETFmarknaden

Publicerad

den

Om ETFmarknaden

ETFmarknaden, tidigare ETFSverige.se är Sveriges första innehållssajt som enbart fokuserar på det finansiella instrumentet ETF (Exchange Traded Funds), eller Börshandlade fonder som det också kallas. ETFmarknaden är i dag Sveriges ledande sajt vad gäller information kring börshandlade fonder.

ETFmarknaden är en oberoende sajt till för alla som vill lära sig mer om ETF:er. ETFmarknaden har inga ägare eller samarbeten som påverkar sajtens objektivitet. Sajten bedrivs i privat regi och är helt kostnadsfri att använda. Information och användbara länkar som presenteras på denna sajt har dels tagits fram genom egen efterforskning och dels genom vårt eget nätverk. Denna sajt är till för er användare och det finns all möjlighet att påverka innehåll och utveckling av sajten i framtiden.

För kontakt med oss kontakta oss här.

Vår målgrupp

Vår målgrupp är främst privata men även institutionella investerare med ett intresse för information kring ETF:er. Vårt mål är att vara den mest omfattande, mest besökta och användarvänliga innehållshemsidan i Sverige kopplat till det finansiella instrumentet ETF (Exchange Traded Funds).

Vi erbjuder möjligheten att annonsera på ETFmarknade. Annonsmaterialet skall vara relevant och av intresse för våra läsare och besökare.

Genom annonsering på ETFmarknade Sveriges största sida med inriktning på börshandlade fonder, så kallade ETFer, når ni en av Sveriges mer köpstarka målgrupper som dessutom har ett gediget intresse för de finansiella marknaderna. Genom att annonsera på ETFmarknaden når ni varje månad tiotusentals personer.

För information om våra annonspaket kontakta oss här

Varför annonsera på ETFmarknaden.se och ETFSverige.se

ETFmarknaden, tidigare ETFSverige är Sveriges första innehållssajt som enbart fokuserar på det finansiella instrumentet ETF (Exchange Traded Funds). ETFmarknadenen oberoende aktör utan någon koppling till något finansiellt institut eller leverantör av varken ETF:er eller övriga finansiella tjänster. ETFmarknaden.se är uppbyggd på ett enkelt och användarvänlig sätt och innehåller all information en investerare behöver veta om ETF:er.

Banners

ETFmarknaden erbjuder varierade annonsmöjligheter:

  • Skyskrapa 120×600
  • Bred Skyskrapa 160×600
  • Vertikal banner 120×240
  • Leaderboard 728×90
  • Leaderboard 468×60
  • Textlänkar

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.