Följ oss

Nyheter

Goldman Sachs monthly chartbook – vinnare och förlorare

Publicerad

den

Goldman Sachs monthly chartbook – vinnare och förlorare

Goldman Sachs aktiestrategiteam har precis släppt sin månatliga ”chartbook”. För en sammanfattning, se nedan graf från Business Insider. I grafen har analytikerna på Goldman Sachs rankat olika index över en mängd olika investeringsstrategier och tillgångsklasser. Vinnare och förlorare är tydligt angivna i grafen. Det är få inriktningar som ligger på minus i år. Det finns dock ett tydligt undantag och det är guld. För ytterligare information om de bästa inriktningarna i år läs vårt inlägg från den 6 mars – basta-placeringarna-i-ar.

Klicka på grafen nedan om du vill förstora

moneygame-cotd-030513

The Goldman Sachs Group, Inc., är en amerikansk multinationell investmentbank som är en av de ledande på den internationella finansmarknaden. Banken grundades år 1869 och dess huvudkontor är beläget på Manhattan i New York i USA. Banken fungerar som finansiell rådgivare till många storföretag, regeringar och förmögna privatpersoner.

Goldman Sachs har kontor i ett flertal finansiella centra över hela världen: New York, London, Boston, Chicago, Miami, Dallas, Los Angeles, San Francisco, Frankfurt, Zürich, Paris, São Paulo, Bangalore, Bombay, Hong Kong, Peking, Mexico City, Singapore, Salt Lake City, Sydney, Dubai, Madrid, Milano, Calgary, Melbourne, Auckland, Seoul, Tokyo, Taipei, Moskva, Tel-Aviv, Toronto och Monaco.

Flera tidigare anställda på Goldman Sachs, som Henry Paulson och Robert Rubin, har haft höga positioner inom USA:s federala regering, både under republikanskt och demokratiskt styre.

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.