Följ oss

Nyheter

EPI ETF väljer indiska företag med starkt resultat

Publicerad

den

WisdomTree India Earnings Fund (EPI ETF) spårar ett totalt marknadsindex för indiska företag som valts ut och viktas efter resultat. WisdomTree India Earnings Fund, som handlas på NYSEArca,

WisdomTree India Earnings Fund (EPI ETF) spårar ett totalt marknadsindex för indiska företag som valts ut och viktas efter resultat. WisdomTree India Earnings Fund, som handlas på NYSEArca, är en utdelande ETF. Denna börshandlade fond har en årlig förvaltningskostnad på 0,84 procent,

EPI Factset Analytics Insight

EPI erbjuder en väletablerad alternativ exponering mot indiska aktier-med fokus på företag med starkt resultat. I stället för att använda ett marknadsvärde-vägt tillvägagångssätt väljer EPI aktier baserade på resultat under föregående räkenskapsår, justerat för tillgången på indiska aktier till utländskt ägande. Den resulterande portföljen har vanligtvis en stark värdetiltning, vilket inte är förvånande, med tanke på dess grundläggande metod. Det ger också betydande sektorsfördelar i förhållande till marknaden. Indexet återbalanseras och rekonstitueras på årsbasis.

Fondöversikt

Investeringen syftar till att spåra pris- och avkastningsprestanda, före avgifter och kostnader, för WisdomTree India Earnings Index.

Under normala omständigheter kommer minst 95% av fondens totala tillgångar (exklusive säkerheter från värdepappersutlåning) att investeras i komponentpapper i indexet och investeringar som har ekonomiska egenskaper som är väsentligen identiska med de ekonomiska egenskaperna hos sådana komponentpapper. Indexet består av företag som är registrerade och handlade i Indien som är lönsamma och som är berättigade att köpas av utländska investerare från och med det årliga indexgranskningsdatumet. Det är icke-diversifierat.

Handla EPI ETF

WisdomTree India Earnings Fund finns endast att handla i USA. Av den anledningen finns den inte i utbudet hos svenska nätmäklare. IG erbjuder erbjuder emellertid handel i EPI. Till IGs ETF Screener.

Även CMC Markets erbjuder handel med WisdomTree India Earnings Fund i form av CFDer. Till  CMC Markets

Största innehav

NamnLandVikt %
1. Housing Development Finance Co HDFC IBIN7.73%
2. Infosys Ltd INFO IBIN7.42%
3. Reliance Industries Ltd RIL IBIN5.46%
4. Tata Consultancy Services Ltd TCS IBIN3.94%
5. ICICI Bank Ltd ICICIBC ININ3.02%
6. Larsen & Toubro Ltd LT IBIN2.30%
7. HCL Technologies Ltd HCLT IBIN2.16%
8. State Bank of India SBIN ININ1.92%
9. Power Grid Corp of India Ltd PWGR IBIN1.78%
10. Hindalco Industries Ltd HNDL IBIN1.77%

Innehav kan komma att förändras

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.