Följ oss

Nyheter

Det har aldrig varit enklare att bli rik

Publicerad

den

Det har aldrig varit enklare att bli rik : så blir du en vinnare på börsen, Inbunden, Svenska, 2021, Författare: Henrik Norén

Det har aldrig varit enklare att bli rik : så blir du en vinnare på börsen

Inbunden, Svenska, 2021

Författare: Henrik Norén

205kr

Beskrivning

Allt är inte guld som glimmar – hitta rätt strategi för dina pengar för att bli rik.

Hur gör man för att på bästa sätt växa sina pengar på börsen? Är det att lyssna på finansexperternas tips, de borde väl veta? Eller ska du bli din egen expert och försöka hitta bolag som av någon anledning är undervärderade? Eller finns det en tredje strategi för hur man förvaltar sina sparpengar på bästa sätt?

Ja, säger Henrik Norén. Finansexperternas höga kunskapsnivå bidrar till en högeffektiv aktiemarknad. Och när alla vet nästan allt så måste det oväntade inträffa för att vi ska se stora kursrörelser. Vi har hamnat i en gissningstävling som bara turen kan vinna!

Den här boken hjälper dig att se igenom fasaden och förstå hur såväl slump som verklighet kan spela oss ett spratt. Med hjälp av bläckfisken Paul, filosofen Galilei och tennisspelaren Federer visar den varför du inte ska lyssna på finansindustrins locktoner. Allt mynnar ut i en enkel kom-ihåg-lista för hur du ska tänka och en konkret handlingsplan för hur du kan agera för att skapa ett långsiktigt sparande som garanterar en avkastning utöver det vanliga.

HENRIK NORÉN är VD för Nordicus Group AB som hjälper utländska kapitalförvaltare och fondbolag att öka sin närvaro i Norden. Han har drygt 30 års erfarenhet från den nordiska finansmarknaden och har bland annat varit VD för Xact Fonder, Nordens största fondbolag för börshandlade fonder.

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *