Följ oss

Nyheter

CNAA ETF kinesiska aktier från Shanghai och Shenzhen

Publicerad

den

Lyxor Hwabao WP MSCI China A (DR) UCITS ETF - Acc (CNAA ETF) är en UCITS -kompatibel börshandlad fond som syftar till att spåra MSCI China

Lyxor Hwabao WP MSCI China A (DR) UCITS ETF – Acc (CNAA ETF) är en UCITS -kompatibel börshandlad fond som syftar till att spåra MSCI China A Net Total Return Return Index. £ Indexet fångar kinesiska stora och medelstora A-aktier noterade på börserna i Shanghai och Shenzhen. Det täcker endast de värdepapper som är tillgängliga via ”Stock Connect”. Det är utformat för internationella investerare och beräknas med hjälp av noteringar i China A Stock Connect baserat på RMB -växelkursen (CNH).

Lyxor Hwabao WP MSCI China A (DR) UCITS ETFAcc (CNAA ETF) investerar i aktier med fokus Kina. Utdelningen i fonden återinvesteras (ackumuleras).

Den totala kostnadskvoten uppgår till 0,35% p.a .. Fonden replikerar resultatet för det underliggande indexet genom att köpa ett urval av de mest relevanta indexkomponenterna (provtagningsteknik). Lyxor Hwabao WP MSCI China A (DR) UCITS ETFAcc har 150 miljoner GBP -tillgångar under förvaltning. CNAA är äldre än 5 år och har hemvist i Frankrike.

Handla CNAA ETF

Lyxor Hwabao WP MSCI China A (DR) UCITS ETFAcc (CNAA ETF) är en europeisk börshandlad fond som handlas på bland annat London Stock Exchange och tyska Xetra.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETF genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamn
Borsa ItalianaEURCNAA
Euronext ParisEURCNAA
London Stock ExchangeGBXCNAL
London Stock ExchangeUSDCNAA
SIX Swiss ExchangeUSDCNAA
XETRAEURCNAA

Största innehav

Denna ETF använder fysisk replikering för att spåra indexets prestanda. Som sådan återspeglar innehavet i ETF:ens innehav i jämförelseindexet.

NamnValutaVikt %SektorLand
KWEICHOW MOUTAI CO LTD-ACNY4.82%DagligvarorKina
CONTEMPORARY AMPEREX TECHN-ACNH2.85%IndustriKina
CHINA MERCHANTS BANK-ACNY2.61%FinansKina
WULIANGYE YIBIN CO LTD-ACNY1.99%DagligvarorKina
PING AN INSURANCE GROUP CO-ACNY1.42%FinansKina
BYD CO LTD -ACNY1.28%SällanköpsvarorKina
CHINA YANGTZE POWER CO LTD-ACNH1.12%UtilitiesKina
CHINA INTERNATIONAL TRAVEL-ACNY1.1%SällanköpsvarorKina
XIAN LONGI SILICON MATERIA-ACNY1.04%InformationsteknologiKina
INDUSTRIAL BANK CO LTD -ACNY0.94%FinansKina

Innehav kan komma att förändras

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *