Följ oss

Nyheter

Candlesticks och Ichimoku

Publicerad

den

Candlesticks och Ichimoku

Candlesticks och Ichimoku

Teknisk analys – Inbunden, Svenska, 2018
Författare: Tobbe Rosén
479kr

Detta är Tobbes femte bok om trading. I boken får du lära dig tolka grafer via candlesticks och Ichimoku som bägge härstammar från Japan. Du får på ett lättbegripligt sätt lära dig hur olika formationer vänder eller förstärker psykologin. Som Mr Sanjin, upphovsmannen bakom Ichimoku, sade: ”Risken är stor för att man inte ser helheten utan bara träden och missar skogen”.

Ichimoku system som ger dig en ovärderlig helhetssyn på bara någon sekund. I slutet av boken får du lära dig flera strategier och hur de ska tradas.

Peter Nilsson, författare till bl a Boken om Gerillatrading, Edge – lyft din aktiehandel till en ny nivå och Framgångsrik aktiehandel – 10 vinnande strategier, skriver så här om boken: ”Boken riktar sig inte bara till nybörjare. Flera av koncepten och teknikerna har mig veterligen inte tidigare beskrivits på svenska. Det finns något för alla här.

För den som vill lära sig teknisk analys och trading är det viktigt att noga undersöka vad den som lär ut har för kompetenser. Tobbe Rosén tillhör toppskiktet.”.

I boken Bli en vinnare med Candlesticks och Ichimoku får du ta del av många års erfarenhet i ämnena tradingpsykologi, analys och handfast trading. Peter Nilsson: ”Gör plats i bokhyllan för nytillskottet bredvid Tobbes tidigare böcker, men låt den inte stå där och samla damm”.

Fortsätt läsa
1 kommentar

1 kommentar

  1. Pingback: Autobahn till lönsam trading - ETF-marknaden

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.