Följ oss

Nyheter

ACWI ETF en stabil globalfond

Publicerad

den

ACWI ETF en stabil globalfond

iShares MSCI ACWI ETF (NYSEArca: ACWI ETF) syftar till att spåra investeringsresultaten för MSCI ACWI bestående av utvecklade och tillväxtaktier inom large och mid caps. Fonden kommer i allmänhet att investera minst 90% av sina tillgångar i de underliggande indexens värdepapper och i investeringar som har ekonomiska egenskaper som är väsentligen identiska med det underliggande indexets värdepapper. Indexet är ett fritt flottörjusterat börsvärdeindex utformat för att mäta den kombinerade aktiemarknadens resultat i utvecklade och tillväxtmarknadsländer.

ACWI spårar ett marknadsvärderat index för stora och medelstora globala aktier som täcker 85% av de utvecklade och tillväxtmarknadernas kapitalisering. Denna ETF har ett nettokostnadsförhållande om 0,32 procent.

Varför ACWI?

  1. Exponering för ett brett spektrum av internationellt utvecklade och tillväxtmarknadsföretag
  2. Tillgång till den globala aktiemarknaden i en enda fond
  3. Använd för att diversifiera internationellt och söka långsiktig tillväxt i din portfölj

Investeringsmål

IShares MSCI ACWI ETF strävar efter att spåra investeringsresultaten för ett index bestående av stora och medelaktiverade utvecklade och tillväxtmarknadsaktier.

Handla ACWI ETF

iShares MSCI ACWI ETF (NYSEArca: ACWI) finns endast att handla i USA. Av den anledningen finns den inte i utbudet hos svenska nätmäklare. IG erbjuder erbjuder emellertid handel i denna ETF.

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.