Följ oss

Nyheter

Varför aktier i emerging markets och frontier markets är redo för tillväxt

Publicerad

den

I det här avsnittet pratar Arianne Alcorta från ETFguide med Kevin Carter, grundare och CIO på EMQQ om viktiga investeringstrender på både frontier- och tillväxtmarknader. Han berättar varför han tror att aktier i emerging markets och frontier markets är redo för tillväxt.

I framkant ligger e-handel, bättre internetuppkoppling och hur utländska konsumenter uppgraderar sin livsstil. Dessutom kommer du att få reda på varför ett sektorfokuserat tillvägagångssätt för att investera i tillväxt- och gränsmarknader kan vara en bättre investeringsstrategi för tillväxt. ETF-tickers som nämns i det här avsnittet inkluderar Next Frontier Internet + Ecommerce ETF (FMQQ) och Emerging Markets Internet & Ecommerce ETF (EMQQ).

Handla EMQQ ETF

EMQQ Emerging Markets Internet & Ecommerce UCITS ETF är en europeisk börshandlad fond. Denna fond handlas på flera olika börser, till exempel Deutsche Boerse Xetra och London Stock Exchange.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETF genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Handla FMQQ ETF

FMQQ Next Frontier Internet & Ecommerce ETF (FMQQ ETF) är en europeisk börshandlad fond. Denna fond handlas på flera olika börser, till exempel Deutsche Boerse Xetra och London Stock Exchange.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETF genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.