Följ oss

Nyheter

VanEck listar ETNer för Avalanche och Polygon på SIX Swiss Exchange

Publicerad

den

Kapitalförvaltaren VanEck har listat två nya börshandlade certifikat för kryptovalutor (ETN) på SIX Swiss Exchange, vilket gör att antalet kryptovalutor som erbjuder VanEck börshandlade produkter (ETP) på nu uppgår till sju. Denna meddelar VanEck att företaget listar ETNer för Avalanche och Polygon på SIX Swiss Exchange

Kapitalförvaltaren VanEck har listat två nya börshandlade certifikat för kryptovalutor (ETN) på SIX Swiss Exchange, vilket gör att antalet kryptovalutor som erbjuder VanEck börshandlade produkter (ETP) på nu uppgår till sju. Denna meddelar VanEck att företaget listar ETNer för Avalanche och Polygon på SIX Swiss Exchange

I ett pressmeddelande från onsdagen (16 december) påminde VanEck oss om att de redan hade lanserat ETNer på Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Polkadot (DOT), Tron (TRX) och Solana (SOL) i Europa. Den 24 september meddelade VanEck att de hade noterat tre nya krypto-ETN (för SOL, TRON och DOT) på Euronext-börserna i Paris och Amsterdam.

Så här beskrev VanEck Avalanche and Polygon

”Avalanche fungerar som en plattform för att skapa decentraliserade appar (dApps) och anpassade blockkedjor och anses vara en konkurrent till Ethereum. Bland proof-of-stake-protokollen har den flest verifierare för att validera transaktioner. Avalanche kräver minst hårdvara av alla blockchain-plattformar, vilket eliminerar behovet av dyr hårdvara för verifierare. Nätverket är kompatibelt med Ethereum Virtual Machine (EVM) och tillåter utvecklare att sända decentraliserade applikationer från Ethereum.”

”Polygon är ett Layer 2-nätverk som syftar till att leverera Ethereums massskalbarhet och interoperabilitet med andra blockkedjor. Det syftar till att lösa trängselproblemen i Ethereum-nätverket. Polygon designades som ett ekosystem av Ethereum-skalande blockkedjor, liknande Polkadot och Cosmos, men med Ethereums säkerhet och nätverkseffekt.”

Martijn Rozemuller, vd för VanEck Europe, hade detta att säga om de två nya noteringarna: “Ethereum har etablerat sig som nummer två på kryptomarknaden efter Bitcoin och utgör nu, som en decentraliserad smart kontraktsplattform, basen för många blockkedjeapplikationer. Under tiden finns det dock andra plattformar som erbjuder lovande alternativ, till exempel genom att erbjuda högre hastigheter, eller som stödjer den befintliga Ethereum-plattformen som ”sidokedjor”, vilket gör det snabbare och billigare att genomföra transaktioner.”

VanEck fortsatte med att säga: ”Med de två nya ETN:erna gör VanEck det möjligt för investerare att delta i utvecklingen av AVAX och MATIC – och därmed utvecklingen av de tillhörande nätverken – till en total kostnadskvot på 1,5 procent.”

VanEck Vectors Avalanche ETN

VanEck Vectors Avalanche ETN är ”ett fullständigt säkerställt börshandlad certifikat som investerar i AVAX.” Den här certifikatet ”strävar efter att replikera värdet och avkastningen för MVIS® CryptoCompare Avalanche VWAP Close Index.”

Huvuddrag

”Direkt exponering för tokens som ligger till grund för den smarta kontraktet Avalanche-plattformen, unik för sina höga hastigheter och lätta hårdvaruspecifikationer.”

”100 % backas upp av Avalanche och lagras i kylförvaring hos en reglerad kryptodepå med kryptoförsäkring (upp till ett begränsat belopp)”

”Handlas som en ETF på reglerade börser”

Handla VanEck Vectors Avalanche ETN

VanEck Vectors Avalanche ETN är en europeisk börshandlad kryptovaluta som handlas på SIX Swiss Exchange.

SIX Swiss Exchange är en marknad som få svenska banker och nätmäklare erbjuder access till, men DEGIRO gör det.

VanEck Vectors Polygon ETN

VanEck Vectors Polygon ETN är ”ett fullständigt säkerställt börshandlat certifikat som investerar i MATIC.” Detta certifikat ”strävar efter att replikera värdet och avkastningen för MVIS® CryptoCompare Polygon VWAP Close Index.”

Huvuddrag

”Direkt exponering för Polygon, en ”lager 2″ blockkedja som använder en innovativ SDK (programvaruutvecklingskit) för att locka utvecklare som vill bygga Ethereum-kompatibla decentraliserade applikationer mer kostnadseffektivt.”

”100 % uppbackad av Polygon och lagrad i kylförvaring hos en reglerad kryptodepå med kryptoförsäkring (upp till ett begränsat belopp)”

” Handlas som en ETF på reglerade börser”

Handla VanEck Vectors Polygon ETN

VanEck Vectors Polygon ETN är en europeisk börshandlad kryptovaluta som handlas på SIX Swiss Exchange.

SIX Swiss Exchange är en marknad som få svenska banker och nätmäklare erbjuder access till, men DEGIRO gör det.

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.