Följ oss

Nyheter

Valours Polkadot, Solana och Cardano ETPer börjar handlas på Euronext Exchange

Publicerad

den

DeFi Technologies Inc, ett teknikföretag som överbryggar klyftan mellan traditionella kapitalmarknader och decentraliserad finans, tillkännagav idag att Valour Inc. ("Valour"), dess helägda dotterbolag och en pionjär inom ETP för digitala tillgångar, meddelar att Valour Cardano (ADA) ), Valour Polkadot (DOT) och Valour Solana (SOL) börjar handlas på Euronext Exchange i Paris och Amsterdam. Handeln med dessa ETPer började den 6 april 2022.

DeFi Technologies Inc, ett teknikföretag som överbryggar klyftan mellan traditionella kapitalmarknader och decentraliserad finans, tillkännagav idag att Valour Inc. (”Valour”), dess helägda dotterbolag och en pionjär inom ETP för digitala tillgångar, meddelar att Valour Cardano (ADA), Valour Polkadot (DOT) och Valour Solana (SOL) börjar handlas på Euronext Exchange i Paris och Amsterdam. Handeln med dessa ETPer började den 6 april 2022.

Dessa ETPer kommer att erbjudas på Euronext Paris och Amsterdam, vilket gör det möjligt för både privata och institutionella investerare att få exponering mot de inhemska tokens i Cardano-, PolkaDot- och Solana-nätverken på ett säkert sätt och utan att navigera i processen att öppna en kryptoplånbok.

”Genom att utöka vårt produktutbud på europeiska marknader erbjuder vi miljontals investerare som är intresserade av digitala tillgångar nya och tillgängliga sätt att diversifiera sina portföljer”, säger Tommy Fransson, VD för Valour. ”Jag är övertygad om att vår låga avgiftsmodell och oöverträffade tillgång till denna framväxande tillgångsklass kommer att fungera som en katalysator för den långsiktiga tillväxten av våra Euronext-erbjudanden.”

Valour erbjuder helt säkrade ETPer för digitala tillgångar med låga till noll förvaltningsavgifter på fyra europeiska börser. Valours befintliga produktsortiment inkluderar Valour Uniswap (UNI), Cardano (ADA), Polkadot (DOT), Solana (SOL), Avalanche (AVAX) och Terra (LUNA) ETP, samt Valours flaggskepp Bitcoin Zero och Valour Ethereum Zero-produkter , den första fullt säkrade, passiva investeringsprodukten med Bitcoin (BTC) och Ethereum (ETH) som underliggande som är helt avgiftsfria, medan konkurrenter tar ut upp till 2,5 % i förvaltningsavgifter.

”När vi fortsätter att utöka vårt produktutbud till nya börser, kommer ännu fler människor att få tillgång till att delta i en bransch som skriver om framtiden för finansbranschen”, säger VD för DeFi Technologies Russell Starr. ”Investerare är intresserade av möjligheten att komma in i krypto när det etablerar sig, och Valours ETPer gör det möjligt för dem att göra det på reglerade börser som de känner till och litar på.”

Handla Valours produkter

Många av Valours produkter handlas på både tyska Xetra men också på svenska NGM, Nordic Growth Market. Det betyder att det går att handla andelar i dessa ETPer genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.