Följ oss

Nyheter

Valour, SEBA Bank och MVIS gör SEBA VALOUR Metaverse Index tillgängligt för handel OTC

Publicerad

den

Valour Inc, ett teknikföretag som överbryggar gapet mellan traditionella kapitalmarknader och decentraliserad finans, tillkännagav i veckan att SEBA VALOUR Metaverse Index (SVMETA) är tillgängligt för handel OTC.

Valour Inc, ett teknikföretag som överbryggar gapet mellan traditionella kapitalmarknader och decentraliserad finans, tillkännagav i veckan att SEBA VALOUR Metaverse Index (SVMETA) är tillgängligt för handel OTC.

Valour samarbetade med SEBA Bank och MVIS för att lansera ett investerarbart index för tokenbyggande för Metaverse, SVMETA. SVMETA-indexet (ISIN DE000SL0F989) är ett investeringsbart index för token-byggande för Metaverse som ger exponering för kryptotillgångar relaterade till spel, underhållning och sociala interaktioner inom den virtuella och augmented reality-världen. SVMETA beståndsdelar är proportionella mot deras börsvärden. Valet av beståndsdelar följs upp löpande. SEBA VALOUR Metaverse Index räknar för närvarande 3 komponenter. Den fullständiga listan över komponenterna med respektive vikt (senast stängning) finns nedan.

Komponentvikt Sandbox 41,83 % Decentraland 39,09 % Enjin Coin 19,08 %

”Vi är glada över att kunna meddela den andra fasen av vårt Metaverse Index – lanseringen av OTC-handel”, säger Tommy Fransson, VD på Valour Asset Mangagment. ”Med detta ger vi investerare möjlighet att få exponering mot indexet bestående av Enjin, Decentraland och Sandbox. Vi kommer att fortsätta att driva produktutveckling och stödja kundernas efterfrågan genom att överbrygga klyftan mellan traditionella kapitalmarknader och investeringar i digitala tillgångar.”

SVMETA är ett regelbaserat index som täcker CCCAGG-prissättningen och beräknas i USD som ett prisindex. Indexet ses över månadsvis. Detaljerad information om indexet, inklusive metodinformation och indexdata, finns tillgänglig här. Med den senaste utvecklingen går Valour ytterligare framåt i sitt uppdrag att integrera den nya digitala ekonomins grundläggande tillgångar i äldre finansiella institutioner. Valour erbjuder 27 unika ETP:er baserade på 8 av de högst presterande DeFi-tokenerna. Dessa ETP:er inkluderar Bitcoin Zero och Ethereum Zero, de enda syntetiska krypto-ETP:erna med noll avgift som för närvarande handlas i Europa.

Om Valour

Valour Inc. är ett teknikföretag som överbryggar klyftan mellan traditionella kapitalmarknader och decentraliserad finansiering. Vårt uppdrag är att utöka investerarnas tillgång till branschledande decentraliserade teknologier som vi tror ligger i hjärtat av framtidens finans. På uppdrag av våra aktieägare och investerare identifierar vi möjligheter och innovationsområden, och bygger och investerar i ny teknik och satsningar för att tillhandahålla pålitlig, diversifierad exponering över det decentraliserade finansekosystemet.

Om SEBA Bank

SEBA Bank, som grundades i april 2018 och har sitt huvudkontor i Zug, är en pionjär inom finansbranschen och är den enda globala smarta banken som tillhandahåller en helt universell uppsättning reglerade banktjänster i den framväxande digitala ekonomin. I augusti 2019 fick SEBA Bank en schweizisk bank- och värdepappershandlarlicens, och i september 2021 CISA-licensen – första gången en välrenommerad tillsynsmyndighet som FINMA har beviljat sådana licenser till en leverantör av finansiella tjänster med en kärnkapacitet inom digitala tillgångar . I februari 2022 säkrade SEBA Bank tillståndet för finansiella tjänster från Abu Dhabi Global Market och öppnade ett kontor i Abu Dhabi.

Det breda, vertikalt integrerade spektrumet av tjänster i kombination med de högsta säkerhetsstandarderna gör SEBA Banks värdeerbjudande unikt – det är därför Banque de France valde SEBA Bank för att testa integrationen av Central Bank Digital Currency (CBDC). CVVC Global Report, LGT Bank inledde ett samarbete och CB Insights utnämner SEBA Bank två år i rad till topp 50 företag inom blockkedjeekosystemet. Aite Group belönade SEBA Bank med deras 2021 Digital Wealth Management Impact Innovation Award i kategorin ”Digital Startup of the Year”, 2022 vann SEBA Bank WealthBriefing Swiss EAM Award for Excellence in Digital Assets Offering or Service, och LinkedIn-listan SEBA Bank som en av de bästa startups 2021 i Schweiz.

Om MarketVector Index

MarketVector Indexes GmbH (MVIS®) utvecklar, övervakar och marknadsför MVIS®-indexen, ett fokuserat urval av rent spel- och investeringsbara index. Införandet av MVIS®-index har utökat VanEcks framgångsrika varumärke från börshandlade produkter till index, och den nuvarande portföljen av MarketVector-index återspeglar företagets djupa expertis när det gäller tillväxtmarknader, hårda tillgångar, räntebärande och speciella tillgångsklasser. För närvarande investeras cirka 33,60 miljarder USD i förvaltat kapital i finansiella produkter baserade på MVIS®-index. MarketVector Indexes är ett VanEck®-företag.

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.