Följ oss

Nyheter

Valour noterar Terra och Avalanche lågpris-ETPer på Frankfurtbörsen

Publicerad

den

Valour tillkännagav idag att företaget har listat två av sina lågpris-ETPer som spårar priset på de digitala tillgångarna, Valor Terra (LUNA) och Avalanche (AVAX) på Boerse Frankfurt Zertifikate AG.

Valour tillkännagav idag att företaget har listat två av sina lågpris-ETPer som spårar priset på de digitala tillgångarna, Valour Terra (LUNA) och Valour Avalanche (AVAX) på Boerse Frankfurt Zertifikate AG.

Valours ETPer spårar priset på digitala tillgångar exakt och erbjuder ett kostnadseffektivt, enkelt och säkert sätt för privata och institutionella investerare att få tillgång till fördelarna med att investera i den växande världen av digitala tillgångar. Terra och Avalanche ETPer går med i Valours Bitcoin Zero och Ethereum Zero tillsammans med Valour Uniswap ETP, Valor ETP, Valour Polkadot ETP och Valour Solana ETP på Boerse Frankfurt Zertifikate AG.

”Vi har sett en otrolig efterfrågan på reglerade, börshandlade investeringsinstrument kopplade till digitala tillgångar utöver bara Bitcoin, och listning av Valours Terra och och Avalanche ETP på Frankfurtbörsen är ett viktigt steg i DeFi Technologies uppdrag att göra det möjligt för miljontals investerare att delta i omvandlingen av världens finansiella infrastruktur”, säger Russell Starr, VD för DeFi Technologies. ”Men att tillhandahålla tillgång löser bara en utmaning för investerare. Det är därför vi går ett steg längre för att strukturera våra produkter till lägsta möjliga kostnad, vilket gör det möjligt för investerare att maximera fördelarna med att få tillgång till dessa framväxande tillgångsklasser.”

Valour Terra ETP spårar prestandan för LUNA, den ursprungliga symbolen för Terra-protokollet, ett ledande decentraliserat och öppen källkod för offentligt blockchain-protokoll för algoritmiska stabila mynt. LUNA är bland de tio bästa kryptovalutorna i världen efter börsvärde, för närvarande på 33,2 miljarder USD.

Valour Avalanche (AVAX) ETP spårar prestandan för AVAX, det infödda symbolet för Avalanche-plattformen. Avalanche är en öppen, programmerbar smart kontraktsplattform för decentraliserade applikationer som syftar till att konkurrera med Ethereum på grund av dess höga hastighet. AVAX är bland de femton bästa kryptovalutorna i världen efter börsvärde, för närvarande på 22,7 miljarder USD.

”Efter vår senaste framgång med Terra och Luna i Sverige listar vi dem nu även i Tyskland”, säger Tommy Fransson, VD för Valour. ”Med dessa noteringar erbjuder vi nu tyska investerare hela vår svit av nuvarande ETPer.”

Valor erbjuder helt säkrade digitala tillgångshandlade produkter på flera europeiska börser med låga till noll förvaltningsavgifter. Valours Uniswap (UNI) ETP är världens första och enda, med Cardano (ADA), Polkadot (DOT) och Solana (SOL) ETPer de första i sitt slag i Norden. Valours Bitcoin Zero och Ethereum Zero är fortfarande den första och enda fullt säkrade, passiva investeringsprodukten för Bitcoin (BTC) och Ethereum (ETH) som är helt avgiftsfria, med konkurrenter som tar ut upp till 2,5 % i förvaltningsavgifter.

Handla Valour Terra (LUNA)

Valour Terra (LUNA) är en europeisk börshandlad kryptovaluta som handlas på Frankfurtbörsen, Boerse Frankfurt Zertifikate AG.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETC genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Handla Valour Avalanche (AVAX)

Valour Avalanche (AVAX) är en europeisk börshandlad kryptovaluta som handlas på Frankfurtbörsen, Boerse Frankfurt Zertifikate AG.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETC genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.