Följ oss

Nyheter

Valour lanserar Terra och Avalanche på NGM

Publicerad

den

Handeln med två nya ETPer - Valour Terra (LUNA) SEK och Valour Avalanche (AVAX) SEK - börjar idag på Nordic Growth Market när Valour lanserar Terra och Avalanche på NGM i svenska kronor.

Handeln med två nya ETPer – Valour Terra (LUNA) SEK och Valour Avalanche (AVAX) SEK – börjar idag på Nordic Growth Market när Valour lanserar Terra och Avalanche på NGM i svenska kronor.

ETPerna kommer att göra det möjligt för privata och institutionella investerare att få exponering mot LUNA- och AVAX-tokenen enkelt och säkert via sin bank eller mäklare

De nya ETPerna kommer att göra det möjligt för både privata och institutionella investerare att få exponering mot de inhemska symbolerna från Terra- och Avalanche-nätverken lika enkelt som att köpa aktier från sin bank eller mäklare. Produkterna erbjuds för närvarande på NGM-börsen med andra börser som snart följer, med noteringsdatum som kommer att meddelas i sinom tid.

”Med stöd av förfrågningar från vår investerargemenskap lanserar vi nu de första ETPerna på LUNA och AVAX i Norden. Båda polletterna har varit mycket efterfrågade och vi är glada över att nu kunna erbjuda dem”, säger Tommy Fransson, VD för Valour.

Valour Terra (LUNA) ETP (ISIN CH1114178804) spårar prestandan för LUNA, den ursprungliga symbolen för Terra-protokollet, ett ledande decentraliserat och öppen källkod för offentligt blockchain-protokoll för algoritmiska stabila mynt. Genom att använda en kombination av öppna marknadsarbitrage-incitament och decentraliserad Oracle-röstning, skapar Terra-protokollet stablecoins som konsekvent spårar priset på vilken fiat-valuta som helst och Terra-ekosystemet är ett snabbt växande nätverk av decentraliserade applikationer. LUNA är bland de tio bästa kryptovalutorna i världen efter börsvärde, för närvarande på 27,5 miljarder USD.

Valour Avalanche (AVAX) ETP (ISIN CH1114178788) spårar prestandan för AVAX, den infödda symbolen för Avalanche-plattformen. Avalanche är en öppen, programmerbar smart kontraktsplattform för decentraliserade applikationer som syftar till att konkurrera med Ethereum på grund av dess höga hastighet. Avalanches kärninnovation är att den är sammansatt av tre blockkedjor snarare än den vanliga, vilket möjliggör distribution av uppgifter för att hjälpa till att hålla Avalanche-plattformen smidig samtidigt som decentralisering, säkerhet och skalbarhet uppnås. AVAX är bland de femton främsta kryptovalutorna i världen efter börsvärde, för närvarande på 18,3 miljarder USD.

Valour erbjuder helt säkrade ETPer för digitala tillgångar med låga till noll förvaltningsavgifter, med produktlistor på fyra europeiska börser. Valours befintliga produktsortiment inkluderar Uniswap (UNI), Cardano (ADA), Polkadot (DOT) och Solana (SOL) ETP, samt Valours flaggskepp Bitcoin Zero och Valour Ethereum Zero, den första fullt säkrade, passiva investeringsprodukten med Bitcoin ( BTC) och Ethereum (ETH) som underliggande som är helt avgiftsfria, med konkurrenter som fortfarande tar ut upp till 2,5 % i förvaltningsavgifter.

Handla Valour Terra (LUNA) SEK

Valour Terra (LUNA) SEK är en europeisk börshandlad kryptovaluta. Denna ETP handlas på flera olika börser, till exempel svenska Nordic Growth Market, NGM.

Det betyder att det går att handla andelar i denna börshandlade produkt genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Handla Valour Avalanche (AVAX) SEK

Valour Avalanche (AVAX) SEK är en europeisk börshandlad kryptovaluta. Denna ETP handlas på flera olika börser, till exempel svenska Nordic Growth Market, NGM.

Det betyder att det går att handla andelar i denna börshandlade produkt genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.