Följ oss

Nyheter

Teknisk analys av XACT BULL och BEAR vecka 36 2014

Publicerad

den

Denna vecka kan vi tacka Ingemar Carlsson har tittat på XACT BULL och BEAR, han bjuder på en teknisk analys av XACT BULL och BEAR vecka 36 2014.

XACT Bear 119,30

XACT Bear testar nu stödintervallet 119-120 kronor, vilket kan hålla för ett test. Den tidigare botten från den 11 juni kom in på 117,50 kronor och även den nivån kan testas igen.

Men då marknaden inte verkar kunna/vilja lyfta index speciellt mycket får vi vara beredda på att de stora aktörerna trycker ned index ännu en gång för att få nya köplägen på lägre nivåer.

Man kan då fortsätta pumpa index fram och tillbaka ytterligare en tid.

I en uppgång möter BEAR motstånd vid 124 kronor, där 130 kronor också finns med som alternativ men inte bör bli aktuellt ännu på en tid. (IC)

XACT Bull 255,40

XACT Bull ligger kvar på höga nivåer men under toppnoteringarna från tidigare i sommar, där högsta noteringen kom in på 261,70 kronor den 11 juni.

Det finns många indikationer på att vi står inför ett viktigt avgörande inom de närmaste veckorna, där vi redan denna vecka har avstämningspunkten 3-5 september. 260-nivån utgör motstånd och stöd hittar vi vid 244 kronor. (IC)

Ingemar Carlsson på Tendens, en av Sveriges mest namnkunniga tekniska analytiker gav under veckan en kort uppdatering på sin syn på XACT Bull och XACT BEAR. Ingemars analyser publiceras varje vecka i hans nyhetsbrev.

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.