Nyheter

SLCT ETP investerar i en korg av de tio största kryptovalutorna

Publicerad

den

DDA Physical EOS ETP (SLCT ETP) investerar i EOS. Den totala kostnadskvoten uppgår till 1,69 % p.a. DDA Crypto Select10 ETP ger exponering för de (upp till) 10 största kryptovalutorna per marknad

Kryptovalutorna måste vara kvalificerade för förvaring såväl som för notering på en reglerad marknad. DDA Physical EOS ETP är ett mycket litet ETN med tillgångar på 0 miljoner euro under förvaltning. ETN är yngre än 1 år och har sin hemvist i Liechtenstein.

Produktbeskrivning

DDA Crypto Select 10 ETP (Ticker: SLCT) är en börshandlad produkt (ETP) som spårar priset på MarketVector Digital Assets Max 10 VWAP Close Index (“MVDAMV”). ETPen stöds till 100 procent fysiskt av en korg av kryptovalutor som utgör indexet och förvaras i ”kallt förråd” hos en reglerad förvaringsinstitut. Varje ETP ger innehavaren en fordran på det underliggande (korg med kryptovalutor).

DDA Crypto Select10 ETP ger exponering för de (upp till) 10 största kryptovalutorna per marknad kapitalisering. Kryptovalutor måste vara kvalificerade för förvaring såväl som för notering på en reglerad marknad.

Fysiskt uppbackad av det underliggande och förvaras i så kallat kyllager hos en reglerad förvaringsinstitut

Förvaltningsavgift på 1,69 % p.a.

Noterat och handlas på Deutsche Boerse Xetra

Investeringsstrategi

Denna börshandlade produkt investerar i en korg bestående av de tio största kryptovalutorna på marknaden.

Handla SLCT ETP

DDA Physical EOS ETP (SLCT ETP) är en europeisk börshandlad kryptovaluta. Denna ETP handlas på till exempel Deutsche Boerse Xetra.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETP genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamn
Deutsche Boerse XetraEURSLCT

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version