Följ oss

Nyheter

RDAN ETC för den som vill spekulera i priset på Cardano

Publicerad

den

RDAN Cardano ETC (RDAN ETC) ger fysisk exponering mot Cardanos Ada-kryptovaluta med säkerheten och likviditeten hos en börshandlad produkt.

RDAN Cardano ETC (RDAN ETC) ger fysisk exponering mot Cardanos Ada-kryptovaluta med säkerheten och likviditeten hos en börshandlad produkt.

ADAetc – ETC Group Physical Cardano (Ticker: RDAN) är en börshandlad kryptovaluta (ETC) som spårar priset på Cardanos inhemska plattformstoken ADA. Cardano är en blockchain byggd på ett proof-of-stake konsensusprotokoll som validerar transaktioner utan höga energikostnader.

Varje enhet av RDAN ETC stöds till 100 % fysiskt av Cardanos kryptovaluta ADA och handlas på europeiska börser, vilket ger investerare ett säkrare och likvidare sätt att få exponering mot ADA. Varje enhet av RDAN ger innehavaren en fordran på ett fördefinierat belopp av ADA.

RDAN utfärdas av ETC Group och marknadsförs och distribueras av HANetf.

Varför investera i RDAN Cardano ETC?

Ett enkelt sätt att investera i Cardano: Att investera i RDAN är lika enkelt som att köpa aktier via din mäklare eller bank. Till skillnad från att investera direkt i ADA, finns det inget behov av att engagera sig i de tekniska utmaningarna med att sätta upp en kryptovaluta-plånbok för att lagra ADA* eftersom dina RDAN-enheter förvaras säkert hos din mäklare eller bank.

*Investerare behöver bara en kryptovaluta-plånbok om de vill lösa in sina certifikat mot Ada.

Investera i Cardano på en reglerad börs: RDANs primära notering är XETRA, en av de största börserna i Europa. Investerare kan handla med förtroende i vetskap om att alla marknadsdeltagare är strikt granskade och noggrant övervakade för att förhindra marknadsmissbruk till skillnad från kryptovalutabörser, av vilka många är oreglerade. Emittenten har samarbetat med likviditetsleverantörer i världsklass för att säkerställa riklig börslikviditet och snäva spreadar.

Säkert förvar: Emittenten lagrar ADA som backar upp värdepapperen hos Coinbase Custody Trust Company, en säker, reglerad förvaringsinstitut, specialbyggd för att hålla digitala tillgångar. Strikta KYC- och AML-standarder säkerställer att ursprunget för all kryptovaluta i förvar har kontrollerats.

Risker

Investerarnas kapital är i riskzonen och investerare kanske inte får tillbaka det ursprungligen investerade beloppet och bör inhämta oberoende råd innan de fattar ett beslut.

ETC-värdepapper är strukturerade som räntebärande värdepapper, inte som eget kapital.

Kryptovalutor kan vara mycket volatila och ditt kapital är i fara.

Endast för professionella investerare.

Handla RDAN ETC

ETC Group Physical Cardano (RDAN ETC) är en europeisk börshandlad kryptovaluta. Denna fond handlas på Deutsche Boerse Xetra.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETF genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamn
Deutsche BoerseUSDRDAM
Deutsche BoerseEURRDAN
Static - Blue - 500x500

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.