Följ oss

Nyheter

JP4H ETF japanska aktier hedgade i euro

Publicerad

den

Amundi JPX Nikkei 400 UCITS ETF Daily Hedged EUR (C) (JP4H ETF) försöker replikera så nära som möjligt utvecklingen av utvecklingen av det yendenominerade JPX-Nikkei 400-indexet (återinvesterade nettoutdelningar), oavsett om trenden är stigande på faller. Denna ETF gör det möjligt för investerare att dra nytta av en exponering mot ett urval av japanska aktier utvalda enligt kvantitativa kriterier och kvalitativa kriterier för bolagsstyrning, och viktade enligt deras börsvärde. AMUNDI ETF JPX-NIKKEI 400 UCITS ETF har flera andelsklasser i olika valutor och andelsklasser som erbjuder daglig valutasäkring.

Amundi JPX Nikkei 400 UCITS ETF Daily Hedged EUR (C) (JP4H ETF) försöker replikera så nära som möjligt utvecklingen av utvecklingen av det yendenominerade JPX-Nikkei 400-indexet (återinvesterade nettoutdelningar), oavsett om trenden är stigande på faller. Denna ETF gör det möjligt för investerare att dra nytta av en exponering mot ett urval av japanska aktier utvalda enligt kvantitativa kriterier och kvalitativa kriterier för bolagsstyrning, och viktade enligt deras börsvärde. Amundi JPX Nikkei 400 UCITS ETF Daily Hedged EUR (C) har flera andelsklasser i olika valutor och andelsklasser som erbjuder daglig valutasäkring.

Beskrivning av Amundi JPX Nikkei 400 UCITS ETF Daily Hedged EUR (C)

Amundi JPX Nikkei 400 UCITS ETF Daily Hedged EUR (C) investerar i aktier med fokus på Japan. Utdelningarna i fonden återinvesteras (ackumulerar). JPX-Nikkei 400 (EUR Hedged) tillåter en bred investering med låga avgifter i 400 aktier.

Den totala kostnadskvoten uppgår till 0,18 % p.a. Fonden replikerar utvecklingen av det underliggande indexet syntetiskt med en swap. Amundi JPX Nikkei 400 UCITS ETF Daily Hedged EUR (C) har tillgångar på 104 miljoner GBP under förvaltning. JP4H ETF är äldre än 3 år och har sin hemvist i Luxemburg.

Handla JP4H ETF

Amundi JPX Nikkei 400 UCITS ETF Daily Hedged EUR (C) (JP4H ETF) är en europeisk börshandlad fond. Denna fond handlas på flera olika börser, till exempel Borsa Italiana, Deutsche Boerse Xetra och Euronext Paris. Av den anledningen förekommer olika kortnamn på samma börshandlade fond.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETF genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamn
Stuttgart Stock ExchangeEURJP4H
Borsa ItalianaEURJPHE
Euronext ParisEURJPHE
SIX Swiss ExchangeEURJPHE
XETRAEURJP4H

Största innehav

VärdepapperVikt %
RECRUIT HOLDINGS CO LTD1,98
SONY CORP1,74
KEYENCE CORP1,69
HOYA1,65
NIPPON TELEGRAPH & TELEPHONE1,61
SHIN-ETSU CHEMICAL1,61
DAIKIN INDUSTRIES1,57
TOKYO ELECTRON LTD1,54
HITACHI1,52
MITSUBISHI UFJ FIN1,52

Innehav kan komma att förändras

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.