Följ oss

Nyheter

Hur ESG 3.0 fokuserar på clean energy bolag med verkliga lösningar

Publicerad

den

iClima Earth Ltds vd Gabriela Herculano delar med sig av hur framväxten av hennes koncept 'ESG 3.0' är fokuserat på ren energiföretag som tillämpar framåtblickande mätvärden och förhindrar att utsläpp någonsin kommer in i atmosfären.

iClima Earth Ltds vd Gabriela Herculano delar med sig av hur framväxten av hennes koncept ’ESG 3.0’ är fokuserat på ren energiföretag som tillämpar framåtblickande mätvärden och förhindrar att utsläpp någonsin kommer in i atmosfären.

Herculano säger att snarare än att fokusera på företag som minskar omfattningen av hur de koldioxidavskiljer, borde mer tonvikt läggas på ESG 3.0-företag med ”faktiska, verkliga lösningar” som leder vägen för att marknadsföra rena energilösningar .

Handla ECLM ETF

HANetf iClima Global Decarbonisation Enablers UCITS ETF (ECLM ETF) är en europeisk börshandlad fond som handlas på bland annat London Stock Exchange och tyska Xetra.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETF genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRONordnet och Avanza.

Innehav kan komma att förändras

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.