Följ oss

Nyheter

Flygresandet kommer att fortsätta trots spridningen av Omicron

Publicerad

den

Frank Holmes, medskaparen av US Global Jets UCITS ETF tror att flygresandet kommer att fortsätta trots spridningen av Omicron

Frank Holmes, medskaparen av US Global Jets UCITS ETF tror att flygresandet kommer att fortsätta trots spridningen av Omicron

Frank Holmes, medskaparen av U.S. Global Jets ETF säger att han tror att resor kommer att fortsätta trots att den nya coronavirusvarianten Omicron sprider sig över världen. U.S. Global Jets ETF ger investerare tillgång till den globala flygindustrin, inklusive flygbolagsoperatörer och tillverkare från hela världen.

Holmes säger att han förväntar sig att flygresandet kommer att fortsätta och att vi kommer att se ”en ny uppsjö av resor” under den kommande semestersäsongen, och förväntar sig att flygbolagen kommer att införa en ”stor ökning av extra avgifter” under denna tid.

Handla JETS ETF

U.S. Global Jets UCITS ETF – Acc (JETS) är en europeisk börshandlad fond som handlas på bland annat London Stock Exchange och tyska Xetra.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETF genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *