Följ oss

Nyheter

eToro Review 2021

Publicerad

den

Företaget erbjuder investerare möjligheten att kopiera professionella aktörers affärer. I denna eToro Review 2021 tittar vi närmare på vad företaget erbjuder.

eToro har länge varit en pionjär inom social och copy trading och har lanserat i USA. Företaget erbjuder investerare möjligheten att kopiera professionella aktörers affärer. I denna eToro Review 2021 tittar vi närmare på vad företaget erbjuder.

Mäklareföretaget eToro grundades 2007 och har mer än 13 miljoner användare i 140 länder världen över. Mäklaren gjorde sitt namn genom sin sociala investeringsplattform, ett innovativt verktyg som tillåter användare att kopiera andra investerares affärer, så kallad Copy trading.

eToro är en multiple asset mäklare med handel i flera tillgångar (som erbjuder aktier, råvaror och valutahandel) i andra länder, kan amerikanska kunder än så länge bara handla kryptovalutor på plattformen. Företaget planerar att utöka sina amerikanska erbjudanden i framtiden.

eToro är registrerat på Cypern. Företaget är reglerat av myndighet för finansiell uppförande i Storbritannien och har en gränsöverskridande licens för att verka i andra europeiska länder.

eToro är bäst för:

• Kryptovalutahandlare.

• Social eller kopiahandel.

eToro en överblick

Användare på eToro får börja handla kryptovaluta för så lite som $ 50, och dess innovativa handelsplattform låter investerare spegla utvalda handlare med framgångsrik avkastning, steg för steg. Men tänk på riskerna med att handla dessa mycket spekulativa tillgångar.

Avgifter kryptovaluta

0.75% till 2.9% beroende på kryptovaluta, minsta belopp 50 USD.

Fördelar och nackdelar eToro Review

Fördelar

• Ger tillgång till 15 kryptovalutor.

• Lågt minimum för att finansiera ett konto och börja investera.

• Social handel: Möjlighet att matcha rörelser hos populära handlare.

Nackdelar

• Medan eToro har valutahandel och aktiehandel i andra länder, är amerikanska eToro -kunder begränsade till kryptoaffärer.

eToro en överblick

Minimum trade$25; konto minimum är $ 50, eller $ 200 för att använda eToro CopyTrader..
TransaktionsavgifterAvgifter varierar beroende på kryptovaluta, men de flesta ligger mellan 0,75% och 2,9%. Kontakta leverantören för aktuella avgifter.
Antal kryptovalutor18.
Webbplatsens transparensInformation kan lätt hittas på webbplatsen
Kan du använda din egen digitala plånbok?Ja, men krypto överförd från plattformen kan inte överföras tillbaka.
Mobile appTvå högt rankade appar för iOS och Android.
KundtjänstEmail and chat support.

eToro -funktioner du bör känna till

Social handel: EToros CopyTrader låter dig kopiera och handla automatiskt baserat på andra handlare. Hur det fungerar: Du väljer en investerare du vill kopiera, och med ett klick på en knapp kan du börja spegla sina positioner automatiskt (med möjlighet till en stop-loss-nivå för att begränsa potentiella förluster).

Det minsta beloppet för att kopiera en användare är $ 200 och det högsta beloppet är $ 500.000. Användare kan kopiera upp till 100 handlare samtidigt. Även utan att använda CopyTrader kan användare se miljontals andra handlares portföljer, statistik och riskpoäng.

Kryptovalutor som erbjuds: För närvarande har eToro ett urval av 18 kryptovalutor för amerikanska kunder att handla. Många mäklare som erbjuder kryptoåtkomst – som TradeStation och Robinhood – erbjuder mindre. Men kryptobörser som Coinbase och Binance.US erbjuder 50 plus kryptovalutor för handel.

eToro -kunder kan för närvarande handla med dessa kryptovalutor: Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Ethereum Classic, XRP, Litecoin, Dash, Stellar Lumens, NEO, EOS, Cardano, IOTA, Zcash, TRON, Tezos, Dogecoin, Uniswap och Chainlink.

Crypto -handelskostnader: EToro tar ut sina handelsavgifter genom spreadar som kan stiga och falla med marknadsförhållanden. Till skillnad från vissa andra leverantörer tar eToro ut turn-turn-one spread för både köp och försäljning av kryptotillgångar. Spreads varierade från 0,75% för Bitcoin -affärer till 5% för handel med Tezos. De flesta kryptovaluta sprider sig mellan 1,9% och 2,9%. (Kontrollera eToros webbplats för aktuella priser.)

Digital plånbok: EToro tillhandahåller en gratis digital plånbok för att lagra kryptovaluta, känd som eToro plånbok, tillgänglig i iOS och Android. Kostnaden för att konvertera krypto till fiatvaluta (det vill säga amerikanska dollar, euros eller kronor) och vice versa är 5%, vilket vissa användare kan hitta en dyr bit i eventuella vinster. Den minsta transaktionen är $ 125 och den högsta är $ 10.000.

Användare kan överföra kryptovaluta från eToro-plattformen till sin egen digitala plånbok, men eToro noterar myntöverföringar är enkelriktade-vilket innebär att alla överförda coins inte kan överföras tillbaka till eToro-handelsplattformen.

Är eToro rätt för dig?

För kryptovaluta -investerare som vill spegla rörelserna hos seriösa kryptohandlare är eToros sociala handelsplattform ett attraktivt erbjudande. Med 18 kryptovalutor att köpa och handla har eToro ett större urval än några andra amerikanska kryptomäklare.

Ändå är det viktigt att komma ihåg att investeringar i kryptovalutor som Bitcoin är mycket spekulativa och kända för sin volatilitet. eToro Review

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *