Följ oss

Nyheter

En närmare titt på digital inlärning och LERN ETF

Publicerad

den

En närmare titt på digital inlärning och LERN ETF

Dagens teknik har potential att hantera stora utmaningar för utbildningssektorn. Från att främja tillgänglighet och inkludering, till att ge institutioner och lärare stöd till utmärkt studentinlärning och resultat, kan digital inlärning, teknik hjälpa till att höja utbildningssektorn in i 2000-talet. Vi måste bygga ett utbildningssystem som är mer inkluderande, inte längre begränsat till klassrummet och som kan förvandla alla elever till livslånga elever.

I en tid av oöverträffad automatisering har omskolning och kompetens aldrig varit viktigare, och avancerad teknik som gamifiering, virtuell och förstärkt verklighet och personlig och adaptiv inlärning gör att utbildning kan skräddarsys efter människors behov när de rör sig genom sina livscykler. Rize Education Tech and Digital Learning UCITS ETF, Europas första ETF för utbildningsteknik, ger investerare exponering för företag som bygger detta nya utbildningssystem. Det här är företag som använder teknik för att bäst förbereda morgondagens medborgare.

Fondsummering

Rize Education Tech and Digital Learning UCITS ETF (LERN) strävar efter att investera i företag som potentiellt kan dra nytta av den ökade antagandet av digital och livslångt lärande teknik som personalisering och adaptivt lärande, videoinnehåll, gamification och nedsänkningsteknik som förändrar sätt människor lär sig. LERN strävar efter att tillhandahålla investeringsresultat som generellt motsvarar pris- och avkastningsprestanda före avgifter och kostnader för Foxberry HolonIQ Education Tech & Digital Learning Index.

Fonden handlas i amerikanska dollar och har en förvaltningsavgift om 0,45 procent. Fonden arbetar med fysisk replikering och är ackumulerande vilket betyder att den återinvesterar de utdelningar som den erhåller. LERN är noterat på tyska XETRA och kan således handlas genom svenska nätmäklare.

Varför investera i LERN?

Gynnsamma tillväxtutsikter. LERN är Europas första ETF för utbildningsteknik och ger investerare exponering för ”EdTech” -företag som omdefinierar hur utbildning får tillgång till, resurser och konsumeras runt om i världen för att leverera positiva resultat för individen och samhället.

Drivs av HolonIQ. LERN är specialbyggt i samarbete med HolonIQ, ett globalt utbildningsmarknadsunderrättelseföretag baserat i Sydney, Australien, och utnyttjar deras unika insikter och egna klassificeringssystem för företag som är marknadsledande inom digital inlärning och livslångt lärande teknik.

Obegränsad strategi. LERNs komposition överskrider klassisk sektor, storlek och geografiska klassificeringar genom att spåra ett framväxande tema.

ETF-effektivitet. I en enda börshandlad fond ger LERN tillgång till dussintals företag som är fördelaktigt positionerade för att rida medvinden inom temat utbildningsteknik och digitalt lärande.

De tio största innehaven

NamnViktValuta
NEW ORIENTAL EDUCATION & TECH. GRP.11.22USD
BRIGHT HORIZONS FAMILY SOLS.11.19USD
CHEGG9.93USD
2U8.26USD
TAL EDUCATION GRP.7.98USD
GSX TECHEDU ADR.6.93USD
SURALA NET5.28JPY
K124.44USD
PLURALSIGHT4.08USD
STRAT. EDUCATION3.93USD

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *