Följ oss

Nyheter

Coinbase erbjuder kryptoinvesteringar för individer och institutioner

Publicerad

den

Coinbase är en kryptovalutaväxlingstjänst som betjänar privata investerare, företag och institutioner. Coinbase erbjuder kryptoinvesteringar för individer och institutioner.

Coinbase är en kryptovalutaväxlingstjänst som betjänar privata investerare, företag och institutioner. Coinbase erbjuder kryptoinvesteringar för individer och institutioner.

• Appen erbjuder mer än 50 kryptotillgångar, inklusive bitcoin, ethereum, dogecoin och mer.

• Du behöver minst $ 10 för att komma igång, men var beredd att sikta igenom olika avgifter.

• Klicka här för att skapa ett konto med Coinbase.

Sammanfattning: Coinbase är bäst för aktiva detaljhandlare som är intresserade av att handla och lagra flera kryptovalutor. Investeringsplattformen är också ett konkurrenskraftigt alternativ för företag och institutioner som är intresserade av att använda kryptovalutor.

Är Coinbase rätt för dig?

Coinbase -fördelarCoinbase -nackdelar
Köp, sälj eller lagra mer än 50 kryptovalutor som bitcoin och dogecoinInga kryptoterminer eller marginkonton
Utbildningsinvesteringsresurser, mobil åtkomst, digital lagring och kundsupportBetala mer för lägre saldon
Låga minimumkrav på konton  Inte för användare som vill ha externa förvaringsplånböcker tillverkade av personliga plånboksföretag
Kan tjäna belöningar för vissa kryptovalutorHöga handels- och transaktionsavgifter

Coinbase lanserades tre år efter skapandet av bitcoin 2009 och är en kryptovalutaväxlare som gör det möjligt för aktiva handlare att köpa, sälja eller inneha mer än 50 virtuella tillgångar, inklusive bitcoin, ethereum, basic attention token (BAT) och andra.

Coinbase erbjuder också en rad investeringsalternativ för företag och institutioner, inklusive kryptolagring, handelstjänster och mer. Och i början av juni 2021 lanserade utbytet dogecoin -åtkomst för Coinbase Pro -användare, liksom för dess standardkonton och mobilappar.

Coinbase grundades 2012 av Brian Armstrong och Fred Ehrsam och säger att det tjänar ungefär 56 miljoner verifierade användare, 8000 institutioner och 134 000 ekosystempartners över hela världen.

Företaget genomförde nyligen genom en direktnotering på Nasdaq -börsen.

Öppna ett konto

Olika sätt att investera med Coinbase

Coinbase –mäklarkonto

Så länge du har minst 2 (två) dollar kan du handla mer än 50 kryptovalutor med Coinbases vanliga handelskonto. Men även om du inte aktivt köper, säljer eller använder kryptovalutor kan du dra nytta av flera andra produkter, inklusive webb- och mobilgränssnitt.

Coinbase erbjuder stationära och mobila alternativ för handlare

Med Coinbase Earn -funktionen kan du tjäna gratis kryptotillgångar genom att lära dig om olika ämnen i kryptovaluta. Så här fungerar det: Du tittar på korta utbildningsvideor (vanligtvis inte längre än fyra minuter vardera) på olika kryptovalutor, men du svara på frågor efter att du har slutfört varje lektion. Coinbase kommer att sätta in krypto i din Coinbase -lagringsplånbok för varje quiz du slutför

Coinbase erbjuder också USD Coin (USDC), en kryptovaluta som stöds av amerikanska dollar. Företaget hänvisar också till dessa som stablecoins eftersom du – till skillnad från vanliga volatila kryptovalutor – alltid kan lösa in ett USD -coin för en US -dollar, enligt Coinbases webbplats. Faktum är att appen tillåter berättigade USD Coin -kunder att få belöningar till en APY på 0,15%.

Öppna ett konto

Om du är en amerikansk investerare måste du ha följande avgifter i åtanke:

BetalningsmetodCoinbase avgift
Amerikanskt bankkonto1.49%
Coinbase USD wallet1.49%
Köp Debitkort3.99%
ACH transferGratis
Kredittransaktion2%
Crypto conversion2%

Dessutom, om du undrar om kryptovärdighet och lagringsalternativ, erbjuder Coinbase sina egna plånböcker online. Med Coinbase Wallet -appen (den här appen är också separat från sina iOS- och Android -mobilappar) kan du hantera dina privata nycklar och kryptotillgångar online.

En sak att tänka på är att även om Coinbase-plånboken liknar många populära krypto- och bitcoin-plånböcker som ger dig lagringsutrymme över dina privata nycklar, erbjuder den också sin egen unika funktion. Den användarkontrollerade plånboken ger dig en 12-ords återställningsfras, eller ”seed”, som bara användare kan komma åt. Det betyder att Coinbase inte behöver denna hemliga kod.

Static - White - 1024x768

Coinbase Pro –konto

Om du är mer en avancerad kryptovalutahandlare kan Coinbases Pro -konto passa bra för dig. Kontot innehåller orderböcker i realtid, kartverktyg och handelshistorik. Coinbase säger också att dess Websocket Feed ger dig enkel åtkomst till marknadsdata, medan dess handels -API ger dig möjlighet att utveckla säkra handelsbots.

Coinbase Pro -konton inkluderar också FDIC -försäkringsskydd upp till 250 000 dollar, och högre kontosaldon resulterar i lägre handelsavgifter. Coinbase Pros avgiftsstruktur består till exempel av avgiftsavgifter och tillverkaravgifter. Om du har ett kontosaldo under 10 000 dollar kan du behöva betala en avgiftsavgift på 0,50%. Du behöver bara betala 0,04% om du har mer än 500 miljoner dollar.

Coinbase säger att avgiftsavgifter tillämpas när du lägger en order till marknadspriset som fylls direkt. Dessa avgifter varierar mellan 0,04% och 0,50%, beroende på ditt kontosaldo.

Orderavgifter, å andra sidan, gäller när du lägger beställningar som inte omedelbart matchas med befintliga beställningar, enligt Coinbases webbplats. Plattformen säger att du kommer att betala en orderavgift om en annan investerare lägger en order som matchar din. Avgifter varierar från 0% till 0,50%.

En viktigare detalj: Coinbase säger att du kommer att betala en avgift för den del av någon av dina beställningar som delvis matchas omedelbart. Du måste betala en avgift när den återstående delen av beställningen matchar med en annan beställning.

Static - White - 1024x768

Institutionella tjänster

Coinbase ger också företag och institutioner ett brett utbud av investeringsalternativ. Dessa inkluderar dess Prime -handelsplattform för kryptovaluta, Asset Hub, handelsplattform, lagringsalternativ och ventures -tjänster.

Med Asset Hub kan företag och emittenter lista kryptotillgångar över Coinbase -plattformen för att få tillväxt och exponering. Coinbases handelserbjudanden hjälper kryptorienterade företag att skapa värdiga kassasidor, fakturor, betalningsknappar och mer.

Investeringsplattformen erbjuder också säker kylförvaring (även känd som offline -lagring) för institutioner och företag. Och ventures -funktionen ger nya företag utrymme att samla in pengar för expansion.

Static - White - 1024x768

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.