Följ oss

Nyheter

ABTC ETP följer priset på Bitcoin

Publicerad

den

21Shares Bitcoin ETP (ABTC ETP) försöker spåra investeringsresultaten för Bitcoin. köpa ABTC genom sin befintliga bank

21Shares Bitcoin ETP (ABTC ETP) försöker spåra investeringsresultaten för Bitcoin.

Det är dags för Plan B. Med global osäkerhet, negativa räntor, en världsomspännande pandemi och ostoppbar centralbankstryckning tycker vi att det är rätt miljö att investera i en beprövad och innovativ alternativ lösning som redan används av miljoner.

Enkel

Få tillgång till den innovativa kryptotillgångsklassen utan att registrera dig för ett nytt konto. Investerare kan köpa ABTC genom sin befintliga bank eller mäklarhus.

Tillväxt

Investera i den tillgång som har gått bäst under det senaste decenniet. Bitcoin är den ursprungliga kryptotillgången som lanserade nästa stora utveckling inom finansteknologi.

Reglerad

Investera med förtroende i vetskap om att ABTC är en högt reglerad schweizisk produkt med förvaring tillhandahållen av Coinbase, branschledaren inom institutionell kryptoförvaring.

Säkerhet

Till skillnad från sämre finansiella strukturer som ETNer måste 21Shares ETPer hålla 100 % av produktens värde hela tiden.

Säkerhet för institutionell grad

Institutionell säkerhets- och förvaringslösning med en mängd olika säkerhetsåtgärder inklusive kylförvaring, flera privata nycklar, vitlistning och revisionsspår.

Beskrivning av 21Shares Bitcoin ETP

21Shares Bitcoin ETP investerar i kryptovalutor, närmare bestämt 100 procent dedikerad till Bitcoin.

Den totala kostnadskvoten uppgår till 2,50 % per år. ETN replikerar utvecklingen av det underliggande indexet med en skuldförbindelse med säkerheter som backas upp av fysiska innehav av kryptovalutan. 21Shares Bitcoin ETP har 138 miljoner GBP tillgångar under förvaltning. ABTC ETP är yngre än 1 år och har sin hemvist i Schweiz.

Handla ABTC ETP

21Shares Bitcoin ETP (ABTC ETP) är en europeisk börshandlad kryptovaluta. Denna ETP handlas på flera olika börser, till exempel Borsa Italiana, Deutsche Boerse Xetra och svenska NASDAQ OMX. Av den anledningen förekommer olika kortnamn på samma börshandlade fond.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETF genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Börsnoteringar

BörsKortnamnValuta
Wiener BoerseABTCEUR
Deutsche Boerse Xetra21XBEUR
SIX Swiss Exchange
SIX Swiss Exchange
SIX Swiss Exchange
SIX Swiss Exchange
ABTC
ABTCEUR
ABTCCHF
ABTCGBP
USD
EUR
CHF
GBP
Boerse StuttgartABTCEUREUR
Boerse Duesseldorf21XBEUR
BX SwissABTCCHFCHF
Gettex21XBEUR
NASDAQ OMXABTCSEK

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.