Följ oss

Nyheter

3BRL ETC ger tre gånger prisförändringen på Brent

Publicerad

den

WisdomTree Brent Crude Oil 3x Daily Leveraged (3BRL ETC) är en helt säkerställd börshandlad råvara (ETC) som är utformad för att ge investerare en hävstångsexponering mot Brent Crude Oil.

WisdomTree Brent Crude Oil 3x Daily Leveraged (3BRL ETC) är en helt säkerställd börshandlad råvara (ETC) som är utformad för att ge investerare en hävstångsexponering mot Brent Crude Oil. ETC ger en total avkastning som består av 3 gånger den dagliga prestandan för Solactive Brent Crude Oil Commodity Futures SL -index (SOLWSCO2), plus ränteintäkterna justerade för att återspegla avgifter och kostnader för produkten.

Till exempel, om Solactive Brent Crude Oil Commodity Futures SL -index stiger med 1% under en dag, kommer ETP att stiga med 3%, exklusive avgifter. Men om Solactive Brent Crude Oil Commodity Futures SL -index faller med 1% under en dag, kommer denna ETP att minska med 3%, exklusive avgifter.

Solactive Brent Crude Oil Commodity Futures SL Index

Solactive Brent Crude Oil Commodity Futures SL Index är utformat för att återspegla en investering i Brent Crude Oil-terminsavtal för andra månadens kontrakt som kontinuerligt rullas på ett förutbestämt månatligt rullande schema.

Även om indexet mäter överavkastningsprestanda baserat på terminsprisutvecklingen och rullavkastningen, ger ETC en total avkastningsprestanda som också inkluderar ränteintäkter på det säkerställda beloppet.

Handla 3BRL ETC

WisdomTree Brent Crude Oil 3x Daily Leveraged (3BRL ETC) är en helt säkerställd börshandlad råvara (ETC) som handlas på London Stock Exchange.

London Stock Exchange är en marknad som få svenska banker och nätmäklare erbjuder access till, men DEGIRO gör det.

Börsnoteringar

BörsValutaExchange TickerISIN
LSEGBx3BLRIE00BMTM6D55
LSEUSD3BRLIE00BMTM6D55
Borsa ItalianaEUR3BRLIE00BMTM6D55

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.