Nyheter

ZETW ETC investerar i EthereumPoW

Publicerad

den

ETHWetc – ETC Group Physical EthereumPoW (ZETW ETC) investerar i EthereumPOW. Den totala kostnadskvoten uppgår till 1,49 % p.a. ETN replikerar utvecklingen av det underliggande indexet med en skuldförbindelse med säkerheter som backas upp av fysiska innehav av kryptovalutan. ETN är yngre än 1 år och har sin hemvist i Tyskland.

Köp EthereumPOW precis som en ETF

100 % fysiskt uppbackad, detta ETC ger dig sömlös och ren exponering för prestandan hos ETHW, den splittrade kryptovalutan i Ethereum-nätverket. ETHetc – ETC Group Physical Ethereum (ZETH) bytte automatiskt till ETH PoS i linje med sammanslagningen.

Samtidigt fick innehavare av ZETH från före sammanslagningen dessutom denna nyutgivna produkt som spårar postgaffeln ETH PoW-token, ovanpå deras befintliga innehav av ZETH på en 1:1-basis, för att dra nytta av gaffelhändelsen.

Detta tillvägagångssätt infördes i linje med ETC Groups engagemang för transparens och att upprätthålla högsta standard för investerare. Detaljerna beskrivs i det officiella meddelandet om obligationsinnehavare som finns tillgängligt på ZETH Pre-Split Notice to Bondholders

Varför en EthereumPOW ETC/ETP

ETC Group har inte och kommer inte att stödja gaffeln i alla fall, men ETC Group ville behandla investerare i sina produkter med rättvisa och transparens eftersom de borde ha rätt till intäkterna från en gaffel, och ETC Group har åtagit oss att hålla detta löfte. Vid tidpunkten för lanseringen hade ETC Group ingen aning om och förväntningar om huruvida denna gaffel skulle bli framgångsrik eller inte utan agerade enbart för att uppfylla sina åtaganden, enligt sitt prospekt, till innehavare av deras fysiska Ethereum-produkt.

Förvaring av tillgångar av institutionell kvalitet

EthereumPOW (ETHW) förvaras i kylförvaring hos en reglerad förvaringsinstitut och alla tillgångar säkras av en oberoende förvaltare, vilket eliminerar risken för emittentens fallissemang.

100 % uppbackad & fysisk inlösen

Investerare har lagligen rätt till det underliggande EthereumPOW (ETHW) och kan lösa in ETC för kryptovalutan, alternativt att sälja på börs.

Reglerad och noterad på större börser

ETCens primära notering är utgiven i Tyskland under tysk myndighetstillsyn och är på XETRA, den största ETF-börsen i Europa.

Investeringsstrategi

Produkten spårar värdet av ETHW, den splittrade kryptovalutan i Ethereum-nätverket.

Handla ZETW ETC

ETHWetc – ETC Group Physical EthereumPoW (ZETW ETC) är en europeisk börshandlad kryptovaluta. Denna ETC handlas på Deutsche Boerse Xetra.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETC genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

ETHWetc – ETC Group Physical EthereumPoW (ZETW ETC) stängdes i november 2022.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamn
XETRAEURZETW

Klicka för att kommentera

Populära

Exit mobile version