Följ oss

Nyheter

Yahoo rekommenderar köp av denna ETP

Publicerad

den

ETC Group som tillsammans med HANetf har tagit fram en rad olika börshandlade produkter på olika kryptovalutor har fått ett högt betyg av Yahoo. Faktum är att Yahoo rekommenderar köp av denna ETP. Denna sökmotor har visat ETC Group vägen till en helt ny investerarbas.

ETC Group som tillsammans med HANetf har tagit fram en rad olika börshandlade produkter på olika kryptovalutor har fått ett högt betyg av Yahoo. Faktum är att Yahoo rekommenderar köp av denna ETP. Denna sökmotor har visat ETC Group vägen till en helt ny investerarbas. Kanske är det för att alla ETC Groups produkter har en ESG-stämpel och att de är koldioxutjämnande, det vill säga tänker på framtiden och framtida generationer som Yahoo tycker om dem?

Någon sökte på baby shower, och Yahoo rekommenderar köp av BTCE . Oavsett om du skall gå på en baby shower eller inte så kan det vara värt att titta på de börshandlade produkter på kryptovalutor som ETC Group har tagit fram.

Hur Yahoo kopplade sammansETC Groups flaggskeppsprodukt, BTCE, med baby showers framgår inte, inte heller om personen i fråga som hittade denna rekommendation är anställd på ETC Group som syns på bilden nedan.

Var och hur kan BTCetc handlas?

BTCE handlas i dag på Deutsche Boerse (Xetra). Det betyder att det går att handla andelar i BTCetc Bitcoin Exchange Traded Crypto (BTCE) i genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Var och hur kan ZETH handlas?

ETC Group Physical Ethereum ETP (ZETH) handlas i dag på Deutsche Boerse (Xetra). Det betyder att det går att handla andelar i ETC Group Physical Ethereum ETP (ZETH) i genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Var och hur kan ELTC handlas?

ETC Group Physical Litecoin ETC (Ticker: ELTC) handlas på Deutsche Boerse (Xetra). Det betyder att det går att handla andelar i ETC Group Physical Litecoin ETC (Ticker: ELTC) i genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *