Följ oss

Nyheter

XMWJ ETC ger exponering mot industrimetallsektorn

Publicerad

den

WisdomTree Industrial Metals Enhanced (XMWJ ETC) är en fullständigt säkerställd, UCITS-godkänd ETC. ETC ger en totalavkastning som består av resultatet av Optimized Roll Industrial Metals Total Return Index.

WisdomTree Industrial Metals Enhanced (XMWJ ETC) är en fullständigt säkerställd, UCITS-godkänd ETC. ETC ger en totalavkastning som består av resultatet av Optimized Roll Industrial Metals Total Return Index. Indexet är ett US-dollar-denominerat index vars huvudmål är att ge exponering mot industrimetallsektorn. Indexet använder en optimerad roll-mekanism som syftar till att minimera de potentiella förlusterna som uppstår från kontrakt i contango, eller maximera nyttan av kontrakt i backwarding.

Till exempel, om indexet stiger med 1 % under en dag, kommer ETC att stiga med 1 %, exklusive avgifter. Men om indexet faller med 1 % under en dag, kommer ETC att falla med 1 %, exklusive avgifter.

*Tidigare Boost Enhanced Industrial Metals ETC

Optimerad Roll Industrial Metals Total Return Index

Optimized Roll Industrial Metals Total Return Index syftar till att ge en total avkastningsexponering mot industrimetallsektorn. Indexet använder en optimerad roll-mekanism som syftar till att minimera de potentiella förlusterna som uppstår från råvaruterminskontrakt i contango, eller maximera nyttan av kontrakt i backwardation.

Handla XMWJ ETC

WisdomTree Industrial Metals Enhanced (XMWJ ETC) är en europeisk börshandlad fond. Denna fond handlas på flera olika börser, till exempel Borsa Italiana, Deutsche Boerse Xetra och London Stock Exchange. Av den anledningen förekommer olika kortnamn på samma börshandlade fond.

Det betyder att det går att handla andelar i denna ETF genom de flesta svenska banker och Internetmäklare, till exempel DEGIRO, Nordnet och Avanza.

Börsnoteringar

BörsValutaKortnamnISIN
LSEUSDMETAIE00BF4TWC33
Borsa ItalianaEURMETAIE00BF4TWC33
XetraEURXMWJIE00BF4TWC33

Fortsätt läsa
Klicka för att kommentera

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.